Προύσαλης: «Στόχος πάντα η κορυφή, περιμένουμε ενίσχυση»

Ο Κώστας Προύσαλης μίλησε για την φετινή πορεία του Ηρακλή και για ότι συμβαίνει γύρω από την ομάδα βόλεϊ.

Βόλει, Ηρακλής

Kώστας Προύσαλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για τη φετινή πορεία του Ηρακλή, για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για την πιθανή ενίσχυση της ομάδας του

Αναλυτικά:

Για την πορεία του Ηρακλή και για το πώς τα καταφέρνουν: Tα προβλήματα αυτά λύνονται κι αυτό φαίνεται και στην απόδοση της ομάδας. Σίγουρα μας βοήθησαν τα παιδιά από την Αμερική, καθώς αν δεν υπήρχαν ίσως να μην υπήρχε η ομάδα αυτή τη στιγμή.

Για αν τα «παιδιά» από την Αμερική είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας: Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος από τα έξοδα αυτής της χρονιάς. Δεν είμαι πάντως ο αρμόδιος να απαντήσω.

Για το ποιος είναι ο στόχος της φετινής χρονιάς: Όταν παίζεις στον Ηρακλή θα πρέπει να έχεις πάντα σαν στόχο την κορυφή. Δεν γίνεται όμως να φτάσεις εκεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Εγώ όταν είχα έρθει το καλοκαίρι είχα πει πως θα αγωνιζόμαστε στο 100% στο κάθε παιχνίδι. Εντός έδρας τα πάμε περίφημα, αλλά θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για το αν είναι εφικτό να κυνηγάει ο Ηρακλής την κορυφή κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ: Όταν παίζουμε έναν αγώνα δεν σκεφτόμαστε πόσο μπάτζετ έχει η αντίπαλη ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να ισοσκελίζουμε αυτή τη διαφορά με το πάθος, την απόδοσή μας και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει.

Για το ποιες είναι οι ομάδες που μπορούν να πάρουν τον τίτλο: Θεωρώ πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα η Σύρος έχει καλή ομάδα. Αμέσως μετά είμαστε εμείς και ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Για το αν είναι δυνατό το φετινό πρωτάθλημα: Οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν και θα ενισχυθούν κι άλλο, όπως και η ομάδα μου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσουμε μόλις ολοκληρωθούν τα ρόστερ. Πιστεύω πως οι μεταγραφές θα παίξουν μεγάλο ρόλο για 3-4 ομάδες.

Για την απόφαση του να γυρίσει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα: Οι συνθήκες ήταν άριστες στη Γαλλία, αλλά έπρεπε να γυρίσω πίσω γιατί εκτός των άλλων είμαι και πυροσβέστης και θα ήταν καλό να γυρίσω. Ήρθε η πρόταση του Ηρακλή και πείστηκα από το πλάνο, οπότε επέστρεψα.

Για τον αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα που θα έρθει στον Ηρακλή: Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα. Θέλω να ελπίζω πως θα υπάρχει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες. Ο περιορισμός που είχαμε θα πάψει να υπάρχει και έτσι η ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει σε ενίσχυση.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top