Αναστασιάδης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες”

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Σάκης Αναστασιάδης. Ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε μετά την σημερινή νίκη της ομάδα του και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στο υπάρχον ρόστερ αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση.

Νομίζω και τα δύο είναι σημαντικά αποτελέσματα,θέλω να δώσω εύσημα στου ποδοσφαιριστές μας, κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι σαν ομάδα. Ήμασταν η καλύτερη επίθεση και έπρεπε να το υποστηρίξουμε έχουμε την καλύτερη άμυνα και έπρεπε να το υποστηρίξουμε. Το κάναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, θα δώσουμε δυο ημέρες ρεπό στους παίκτες το χρειαζόμαστε όλοι, παίκτες και προπονητές θέλουμε να ηρεμήσουμε.

Για το ρόστερ: Ήταν το πιο γεμάτο ρόστερ μέχρι τώρα το λέγαμε πριν το παιχνίδι, είχαμε επιλογές, η ποιότητα των παικτών ανεβαίνει. Μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές και να δούμε πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Για τους Ταϊ Ντε Σμετ και τις υπόλοιπες μεταγραφές: Θεωρώ ανεβαίνουμε ποιότητα αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί. Το διήμερο που θα βρεθούμε με τη διοίκηση θα δούμε τι θα γίνει, γιατί ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι την επόμενη  Τετάρτη-Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top