“Το ευχαριστώ, η καθυστέρηση και η μεγάλη ανάγκη για στήριξη”

Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στη συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη, εξήγησε τους λόγους που η ομάδα βρέθηκε στο φάσμα της διάλυσης και ζήτησε την στήριξη μέσω αγοράς εισιτηρίων…

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

Χρωστάμε, νομίζω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και μας τιμήσατε με την παρουσία και την συμπαράστασή σας στον αγώνα που δίνουμε τον τελευταίο καιρό.

Δυστυχώς, για εμάς το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο. Παρ’ όλα αυτά το ευχαριστώ είναι λίγο διότι για ακόμη μια φορά δείξατε άμεση ανταπόκριση σε αυτό μας το εγχείρημα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Μαργαρίτη που δέχτηκε αφιλοκερδώς να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό- ιδιαίτερο κλίμα στο Κατσάνειο Γήπεδο.

Αλλά και σε όλους τους συντελεστές και όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στην Ανδρική ομάδα βόλεϊ.

-Καθυστέρηση Ανακοίνωσης-

Από την πλευρά μας ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης αλλά όπως είναι γνωστό το τμήμα βρισκόταν σε δυσχερή θέση και έδινε τη δική του μάχη καταφέρνοντας τελικά να καλύψει ένα μέρος τον εξόδων. Εδώ θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους από την Αμερική που με την βοήθεια τους η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά με όλους τους παίκτες εκτός του Δημήτρη Ριζόπουλου που πολύ πριν τις γιορτές είχε εκφράσει για προσωπικούς λόγους την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του.

Μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι του φιλέ..

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 19:00μ.μ είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί και γεμίσουμε ασφυκτικά το ΕΓ Μίκρας δίνοντας δύναμη στον Ηρακλή μας να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Η αγορά εισιτηρίου είναι αναγκαία όσο ποτέ!!!

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 –ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα στο Κατσάνειο Γήπεδο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!

ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top