Γκαγκαλούδης: «Παίζουμε τη μισή χρονιά με το Περιστέρι»

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε για την σημαντικότητα του παιχνιδιού με το Περιστέρι

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιάννης Γκαγκαλούδης και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και τον κόσμο το παιχνίδι με το Περιστέρι.  

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επίσκεψη στο παιδικό χωριό: «Όταν είδαμε τα παιδιά δώσαμε χαρά και πήραμε δύναμη. Όταν είσαι γονιός δυο φορές το νιώθεις. Αυτά τα παιδιά θα είναι στο γήπεδο στις 7 Ιανουαρίου με το Περιστέρι και θα είμαστε κοντά τους συνεχώς».

Για την ήττα από τη Λευκάδα που έφερε γκρίνια: «Ο κόσμος του Ηρακλή ξέρει μπάσκετ. Όταν χάνεις δυο παιχνίδια λογικό να υπάρχει γκρίνια και θα πρέπει να συμβιβαστείς με την πίεση σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη, ώστε να ξανά βρεθεί ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει. Πέρυσι ας αφήσουμε καλύτερα τι έγινε και δεν καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για την Α1. Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε τα παιχνίδια από Λευκάδα και Απόλλωνα, όμως πήραμε για πλάκα τον Χολαργό και θα πρέπει να παίζουμε έτσι σε όλα τα ματς ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Με το Περιστέρι παίζουμε τη μισή χρονιά. Το περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι και ειδικά ο κόσμος. Δυο χρόνια δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τον κόσμο που μας στηρίζει ανελλιπώς».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top