Ορφανός: «Το μυαλό μας δεν ήταν στο γήπεδο…»

«Δεν ήθελα να επαναληφθούν όλα όσα ζήσαμε πέρσι…», σχολίασε με νόημα, με αφορμή την ήττα στην Καλλιθέα, ο κόουτς του Ηρακλή, περιγράφοντας τη δυσάρεστη κατάσταση στην ομάδα…

Βόλει, Ηρακλής

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο «κυανόλευκο» βόλεϊ είναι σαφές ότι οδηγούν σε ύφεση την όλη προσπάθεια του Γιάννη Ορφανού, των παικτών και των διοικούντων. Η εμφάνιση και η – άνετη – ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς στην Καλλιθέα, ήλθαν να επιβεβαιώσουν ότι το αγωνιστικό σύνολο του Ηρακλή δεν μπορεί να μείνει αλώβητο από την οικονομική κρίση που κορυφώνεται.

Ο «κυανόλευκος» κόουτς, σε σχόλιό του για την αναμέτρηση, σημείωσε ότι η ομάδα δεν είχε το μυαλό της στο γήπεδο, μετά από αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον της, ότι – δυστυχώς – ο βολεϊκός «Γηραιός» αναβιώνει όσα συνέβησαν πέρσι και εξέφρασε την ελπίδα να έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του για τη συνέχεια της προσπάθειας μετά τις γιορτές.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Ορφανός σημείωσε:

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Όλη την εβδομάδα οι παίκτες μου ήταν απασχολημένοι με διάφορα θέματα και προβλήματα και το μυαλό δεν ήταν στο γήπεδο. Αυτό είναι λογικό πως κάποια στιγμή θα σου κοστίσει. Ελπίζω με τη νέα χρονιά κάποια προβλήματα να βρουν τη λύση τους και κυρίως να είναι στην ομάδα όλοι οι παίκτες. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσουμε την περσινή εμπειρία και μακάρι να αφιερωθούμε πάλι στον αγωνιστικό μας στόχο. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή που έχουμε έως τώρα, αν και από τον σημερινό αγώνα περίμενα κάτι θετικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top