Κόντρα στις αντιξοότητες και στον Εθνικό για το τρίποντο…

Παρά την ταλαιπωρία του στο ταξίδι προς την Αθήνα, ο Ηρακλής θα τα δώσει όλα για μία ακόμη νίκη, στο Κλειστό του Εσπέρου.

Βόλει, Ηρακλής

Πολλές και μάλιστα σημαντικές οι αντιξοότητες που προέκυψαν για τον Ηρακλή, λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή του για το 2017, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Volley League, δηλαδή τη σημερινή κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, σήμερα το απόγευμα, στην Καλλιθέα.

Μετά την αρνητική ψυχολογική φόρτιση από την είδηση η οποία αφορούσε στα πενιχρά έσοδα της πρόσφατης συναυλίας, που δόθηκε για την ενίσχυση του Τμήματος και την όλη προβληματική, που έχει να κάνει με την επιβίωση της ομάδας, ήρθε και η μέγιστη ταλαιπωρία στο οδικό ταξίδι προς την πρωτεύουσα να προσθέσει έντονο προβληματισμό στα πλάνα του Γιάννη Ορφανού.

Ο «κυανόλευκος» κόουτς γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί όλες αυτές τις αντιξοότητες και να επιχειρήσει να κάμψει μέσα στην έδρα του έναν μαχητικό αντίπαλο, όπως ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες, μπορεί να έχουν την… ιδιότητα του «νεοφώτιστου» στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, ωστόσο συγκροτούν ένα αρκετά έμπειρο και αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο, που αναζητά με ένταση τους βαθμούς της νίκης.

Ο Ημίθεος παρατάσσεται στον απογευματινό αγώνα χωρίς ελλείψεις, με το γνωστό βασικό σχήμα επτάδας, που περιλαμβάνει τον Κώστα Προύσαλη στην πάσα, τον Απόστολο Αρμενάκη στη διαγώνιο, τον Δημήτρη Εφραιμίδη και τον Δημήτρη Ριζόπουλο στα άκρα, τον Μπάιρον Φέργκιουσον και τον Νικηφόρο Φωτιάδη στο κέντρο και τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα λίμπερο.

Στις 18:30, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Εθνικού Πειραιώς – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, σήμερα Σάββατο 23/12 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα.

Ο αγώνας θα καλυφθεί με «live» ενημέρωση της εξέλιξής του από τη BlueArena.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top