“Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις”…

Λίστα αποδεσμεύσεων- και σε επίπεδο «πρωτοκλασάτων» παικτών – από τον Σάκη Αναστασιάδη στη διοίκηση, προτού προχωρήσει η φάση της ενίσχυσης…

Με σχετική ανάρτησή μας στις 3 Νοεμβρίου, υπό τον τίτλο «υπό κρίση όλο το ρόστερ, έως τον Ιανουάριο», ουσιαστικά προαναγγέλλαμε τη διαδικασία διαλογής στο πολυάριθμο ρόστερ της ομάδας, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου που, πλέον, πλησίασε.

Όντως, λοιπόν, στις άμεσες προθέσεις και στις απόλυτες προτεραιότητες του Σάκη Αναστασιάδη είναι η πραγματοποίηση «εκκαθαριστικών επιχειρήσεων» στο έμψυχο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος, ώστε – παράλληλα με τις προσθήκες ενίσχυσης – να διαμορφωθεί το τελικό ρόστερ, που θα οδηγήσει τον Ηρακλή στο κρίσιμο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης έκανε μόνο την αρχή στο άνοιγμα της πόρτας της εξόδου. Ο Σερραίος τεχνικός, θέλοντας να εργαστεί με ένα ρόστερ καθ’ ολοκληρίαν αξιόπιστο και απολύτως ετοιμοπόλεμο, έχει καταρτίσει μία – σύντομη, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα – λίστα αποχωρήσεων, την οποία έχει παραδώσει στη διοίκηση της ομάδας. Ήδη ο Σαββελίδης είναι ενήμερος της κατάστασης και έχει ήδη αποτελέσει παρελθόν από τον Ημίθεο.

Όχι μόνο «πιτσιρικάδες», αλλά και «πρωτοκλασάτοι»…

Βεβαίως υπάρχουν πολλές πιθανότητες στη σχετική λίστα να περιλαμβάνονται και κάποιοι από τους μικρούς ηλικιακώς και ιδιαίτερα «άγουρους» αγωνιστικώς παίκτες της ομάδας, προς αποχώρηση. Κάποια παιδιά, που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής και δεν επρόκειτο να πάρουν στο μέλλον, εφόσον παρέμεναν στον Ηρακλή.

Εκείνο, το οποίο προκαλεί έντονο ενδιαφέρον είναι ότι ο «κυανόλευκος» κόουτς έχει εισηγηθεί την αποχώρηση και παικτών πρώτης γραμμής, παικτών που έχει χρησιμοποιήσει, αλλά οι οποίοι δεν ικανοποιούν τις προοπτικές και τον τεχνικό προγραμματισμό του, ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μην λησμονούμε, άλλωστε, ότι το παρόν ρόστερ συγκροτήθηκε εντός του Οκτωβρίου, υπό καθεστώς έκτακτης και πιεστικής ανάγκης και ενώ το πρωτάθλημα ήδη «έτρεχε».

Παράλληλα, λοιπόν, με τη διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ θα έχουμε εξελίξεις και στον τομέα των «εκκαθαρίσεων»…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top