Απόψε, στηρίζουμε το βόλεϊ και γλεντάμε «κυανόλευκα»…

Το γεμάτο Κατσάνειο σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι Ηρακλειδέων με τον Γιώργο Μαργαρίτη, θα προσφέρει ανάσα ζωής στην ομάδα βόλεϊ…

Βόλει, Ηρακλής

Ήρθε η ώρα. Όλοι οι δρόμοι, απόψε, Τετάρτη 20/12, οδηγούν σε μία συνάντηση για γλέντι, διασκέδαση και ανεπανάληπτες στιγμές γνήσιου Ελληνικού λαϊκού ξεφαντώματος. Σε ένα «κυανόλευκο» Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Το ραντεβού είναι γνωστό: στο Κατσάνειο, στις 21.00. Γεμίζουμε το γήπεδο και απολαμβάνουμε ένα μεγάλο γλέντι, με πρωταγωνιστή τον μετρ του είδους, Γιώργο Μαργαρίτη.

Είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία αυτή που προσφέρεται για μια βραδιά διασκέδασης υψηλού επιπέδου, μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών και μάλιστα με το προσιτότατο αντίτιμο των 10 ευρώ. Τόσα χρειάζονται για να υπηρετήσουμε τον τεράστιο και απολύτως πρωτεύοντα σκοπό της σωτηρίας και της επιβίωσης του Τμήματος βόλεϊ, το οποίο τόσο, μα τόσο πολύ, έχει ανάγκη τη συμμετοχή μας στο αποψινό γλέντι και τόσο ανάγκη έχει τη συνδρομή μας στην προσπάθειά του…

Γιορτάζει, γλεντάει και στηρίζει ΟΛΟΣ ο Ηρακλής!

Η απόλυτη κινητοποίηση που επικρατεί σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου, πρέπει οπωσδήποτε να βρει ενεργούς αποδέκτες στις τάξεις των Ηρακλειδέων, ώστε να προκύψει μαζική συμμετοχή στην αποψινή χριστουγεννιάτικη «κυανόλευκη» γιορτή με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ακόμη και όσοι είναι αποστασιοποιημένοι από την ενεργή οπαδική πραγματικότητα του Συλλόγου, οφείλουν να προσφέρουν στους εαυτούς τους μια βραδιά διασκέδασης πρώτης γραμμής, με ένα ανεπανάληπτα μικρό αντίτιμο, το οποίο, ωστόσο, είναι ικανό να δώσει ανάσα ζωής σε ένα μεγάλο κομμάτι του Ηρακλή, όπως είναι η σπουδαία ομάδα του βόλεϊ.

Από το Ιβανώφειο στο Κατσάνειο!

Λίγη ώρα πριν αρχίσει η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο Κατσάνειο, στο γειτονικό Ιβανώφειο η ομάδα μπάσκετ δίνει έναν σπουδαίο και κρίσιμο αγώνα, κόντρα στον Χολαργό. Η μπασκετική αναμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 19.00 και όλοι ευχόμαστε να είναι νικηφόρα για την ομάδα μας.

Με τη… δημόσια τοποθέτηση και… δέσμευση του Γιώργου Μαργαρίτη ότι ο ίδιος θα βγει στη σκηνή ακριβώς στις 21.00, προσφέρεται μια ιδανική ευκαιρία στον κόσμο του Ηρακλή, που θα βρεθεί στο Ιβανώφειο για να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, να μεταφερθεί δίπλα, εκεί στο Κατσάνειο και να αρχίσει με την άνεσή του το… «ζέσταμα» πριν το ξεφάντωμα, με πρωταγωνιστή  τον μεγάλο λαϊκό βάρδο.

Όπως, λοιπόν, το είπε η διοίκηση του Τμήματος μπάσκετ: «όλοι μαζί, από το Ιβανώφειο στο Κατσάνειο»…

Σε οριακό σημείο το βόλεϊ – Καθοριστική η μαζικότητα της προσέλευσης

Όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα βόλεϊ είναι περισσότερο από οριακά. Οι διοικούντες έχουν εξαντλήσει κάθε ανθρώπινη και… υπεράνθρωπη προσπάθεια και έχουν «στραγγίσει» κάθε πιθανό και απίθανό πόρο, την ώρα κατά την οποία δεν διαθέτουν καμία πηγή υποστηρικτικής χρηματοδότησης.

Από τα έσοδα της αποψινής συναυλίας προσδοκούν να προχωρήσουν σε πληρωμές προς την ομάδα και σε κάλυψη οφειλών προς παλαιούς αθλητές του Τμήματος, των οποίων οι διακανονισμοί «τρέχουν» και δεν είναι εξυπηρετούμενοι στην παρούσα φάση.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε η απαγόρευση πραγματοποίησης μεταγραφικών κινήσεων από πλευράς Ηρακλή, κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, που ήδη «τρέχει», μέχρις ότου αρχίσουν να εξυπηρετούνται οι σχετικοί διακανονισμοί πληρωμής.

Είναι σαφές, ότι όλοι οι Ηρακλειδείς θα πρέπει να αγκαλιάσουν το αποψινό event, ώστε να σώσουν την ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι 10 – πολύτιμα – ευρώ, με τον Γιώργο Μαργαρίτη να τους υπόσχεται, ως αντάλλαγμα, ανεπανάληπτο γλέντι μέχρι πρωίας…

Μαζικά στο Κατσάνειο, λοιπόν, για τον Γιώργο Μαργαρίτη. Γλεντάμε και στηρίζουμε το «κυανόλευκο» βόλεϊ. Ραντεβού στις 9 το βράδυ…

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top