Αυτός ναι, ήταν ΗΡΑΚΛΗΣ!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ “καθάρισε” από νωρίς τον Αμύντα και επέστρεψε στις νίκες (55-82)

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μετά την εντός έδρας “σφαλιάρα” από τη Δόξα Λευκάδας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος και όντας ανώτερος του Αμύντα επέστρεψε στις νίκες (55-82) για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πραγματοποίησε την καλύτερή και πιο πιστική της εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα επί του Αμύντα στην Αθήνα, έχοντας ένα εύκολο απόγευμα και πλέον η προσοχή στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου επίσης επί αθηναϊκού εδάφους με τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Δούκα.

Ουσιαστικά, ο ΗΡΑΚΛΗΣ “καθάρισε” από νωρίς την αναμέτρηση απέναντι στον Αμύντα, καθώς από το πρώτο λεπτό που πήρε προβάδισμα δε βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ και όσο κυλούσε το χρονόμετρο η διαφορά απλά αυξανόταν. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε μπροστά τους “κυανόλευκους” με διαφορά επτά πόντων (12-19).

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και το ημίχρονο να κλείνει με διαφορά 13 πόντων (25-38). Ο Αμύντας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους “κυανόλευκους” με την διαφορά του τρίτου δεκαλέπτου να παραμένει στα ίδια επίπεδα (41-55) όπως του ημιχρόνου.

Ωστόσο, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαφορετικό επιθετικά για τον ΗΡΑΚΛΗ. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή εκτόξευσε ακόμη περισσότερο την διαφορά για το τελικό 55-82, σημειώνοντας 27 πόντους στην τελευταία περίοδο, όσο ήταν δηλαδή και η διαφορά των δύο ομάδων με την λήξη του αγώνα.

Πέντε παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων. Οδηγός ήταν ο Αθανασούλας (17π), ακολούθησε ο Κακαρούδης (16π), τη σκυτάλη πήρε ο Αγγελακόπουλος (15π), με τους Γκαγκαλούδη (13π) και Χαριτόπουλο (13π) να ολοκληρώνουν την πεντάδα.

Επόμενος αντίπαλος για τους “κυανόλευκους” είναι ο Δούκας το ερχόμενο Σάββατο (16/12 – 17:00) και ως εκ τούτου η αποστολή θα παραμείνει επί αθηναϊκού εδάφους.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ    55-82

Διαιτητές: Παντελίδης, Κατραχούρας, Αναστόπουλος

Δεκάλεπτα: 12-19, 25-38, 41-55, 55-82

ΑΜΥΝΤΑΣ (Α. Ζαβός): Ζούπας 4, Πίνης, Τοπάλλι 9 (1), Διαμαντόπουλος 3 (1), Βογιατζής 10, Βαρδιάνος, Κερασοβίτης 14 (3), Κουκουνιάς 4, Καλδής 7, Μπάρμπας, Λιούνης, Καμπούρης 4

ΗΡΑΚΛΗΣ (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 15 (1), Αθανασούλας 17 (1), Τότσιος, Παπαδιονυσίου, Δεληγεώργης 1, Χαριτόπουλος 13 (1), Γκαγκαλούδης 13 (3), Κακαρούδης 16 (2), Γεωργάκης 2, Μπούμπαλο, Γιαννακίδης, Καλαϊτζίδης 5 (1)

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top