Ποντίκης: «Στόχος μας να γυρίσει όλο ο κόσμος του Ηρακλή»

Ο Έφορος του ποδοσφαιρικού Τμήματος Νίκος Ποντίκης δήλωσε ευχαριστημένος για την χθεσινή νίκη του Ηρακλή. Ενώ ακόμα σχολίασε και το ζήτημα του επενδυτή δηλώνοντας πως δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης και μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί του Άρη Παλαιοχωρίου, τη φετινή προσπάθεια που γίνεται, τις μεταγραφές που θα γίνουν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηλία Θεοδωρίδη, που συχνά εμφανίζεται στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου και τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή: «Ξεπεράσαμε την ήττα από την ΑΠΕΛ και πήραμε τη νίκη κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου. Δείχνει τη φιλοσοφία και νοοτροπία που θέλουμε να περάσουμε και να χτίσουμε τον νέο Ηρακλή. Δεν μείναμε στη διαιτησία του προηγούμενου αγώνα ώστε να μη μας αποπροσανατολίσει, το κλείσαμε το θέμα και είπαμε στα παιδιά εμείς κοιτάμε μπροστά και δε μένουμε πίσω. Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι.

Τον Δεκέμβριο θα κινηθούμε και μεταγραφικά. Εμείς κοιτάμε μπροστά, κάθε ματς ξεχωριστά και πέρα από το αγωνιστικό έχουμε βάλει κάποιους στόχους και μέλημά μας είναι να οργανώσουμε σε όλους τους τομείς έναν Ηρακλή που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Νομίζω κάθε μέρα έρχεται και ένας Ηρακλειδέας παραπάνω. Ο κόσμος δεν έχει γυρίσει, μπορεί να μην έχει πειστεί για την προσπάθεια που κάνουμε, τον περιμένουμε όμως στη συνέχεια κοντά μας. Εμείς στόχος μας είναι να γυρίσει όλος ο κόσμος του Ηρακλή και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται από καθαρούς ανθρώπους με καθαρά χέρια. Αυτή τη φορά δε θα βιαστούμε για τον επενδυτή. Να έρθει ένας άνθρωπος αξιόπιστος και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος».

Για τον Ηλία Θεοδωρίδη: «Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Πέρα από την οικονομική δυνατότητα που έχει όταν πεισθεί για την προσπάθεια που γίνεται ίσως να θελήσει. Και όταν θα θελήσει σίγουρα είναι μια καλή περίπτωση. Έχει δείξει το έργο του και στον Αγροτικό Αστέρα. Θα μπορούσε να βοηθούσε την προσπάθειά μας»

Για τον Τάι: «Και με άλλους παίκτες έχουν δαπανηθεί λεφτά από ανθρώπους, ώστε να έρθουν στην ομάδα. Αυτοί που βοηθάνε δε θέλουν ανταλλάγματα, είναι αγνοί και Ηρακλειδείς».

 Και κατέληξε λέγοντας: «Τα χρέη πρέπει να προσωποποιηθούν. Είναι κρίμα να την πληρώνουν συνέχεια οι ομάδες για ανθρώπους που έρχονται σε συλλόγους τους χρεώνουν και σηκώνονται και φεύγουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top