Προσπάθεια για την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία

Στο Αιγίνιο, κόντρα στη Νίκη δοκιμάζεται ο Ηρακλής, με στόχο να αποβάλλει το κακό εκτός έδρας πρόσωπο. Ορφανός: «Κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και εκτός…»

Βόλει, Ηρακλής

Την τρίτη ευκαιρία του προκειμένου να πείσει ότι μπορεί και πέρα από τη Μίκρα έχει σήμερα ο Ηρακλής. Αντιμετωπίζει στο Αιγίνιο την τοπική Νίκη και θέλει να αποδείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τις εμφανίσεις σε Κάνηθο και Μετς και ότι θα είναι ένας εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για την ομάδα από την Πιερία.

Για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζει ομάδα με ίδιους στόχους με εκείνον, ως προς την προοπτική τους στο πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του ως στοιχείο και ως δεδομένο ανεβάζει κατακόρυφα τη σημασία του αγώνα και την αξία μιας ενδεχόμενης «κυανόλευκης» επιτυχίας.

Διαχείριση της απουσίας Προύσαλη

Για μία ακόμη αναμέτρηση το μεγάλο πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έχει να κάνει με τη διαχείριση της καταλυτικής απουσίας του Κώστα Προύσαλη. Παναγιώτης Ευγενίδης και Γιάννης Σκαρλατίδης έχουν, πλέον, την ευεργετική εμπειρία από την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όταν και σήκωσαν το βάρος της συγκεκριμένης θέσης και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις ευθύνες του πασαδόρου της ομάδας.

Ίσως αυτήν τη φορά επιλεγεί ο Παναγιώτης Ευγενίδης ως βασικός, καθώς έδειξε πιο έτοιμος από τον έτερο πασαδόρο, ωστόσο και ο Γιάννης Σκαρλατίδης αναμένεται να κερδίσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, προκειμένου να προκύψουν περισσότερες επιλογές στο μοίρασμα της μπάλας.

Ορφανός: «Κάποτε να τα καταφέρουμε και εκτός…»

Στη διαχείριση της απουσίας του Κώστα Προύσαλη και στην ανάγκη να πάψει η εμφάνιση του κακού αγωνιστικού προσώπου της ομάδας, στάθηκε ο Γιάννης Ορφανός σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση του σημερινού απογεύματος:

«Είμαστε καλά και συνειδητοποιημένοι πλέον με την απουσία του έμπειρου Κώστα Προύσαλη. Τα νέα παιδιά (σ.σ.Σκαρλατίδης, Ευγενίδης) τα έχουν πάει καλά και όλη η ομάδα έχει συντονιστεί με το παιχνίδι τους οπότε θα είμαστε πιο έτοιμοι. Το δεύτερο είναι πως κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και εκτός έδρας. Περίμενα περισσότερα στους αγώνες που δώσαμε στη Χαλκίδα και στο Μετς και ελπίζω να μην επαναλάβουμε τόσο κακές εμφανίσεις».

Στράντζαλης: «Σκληρός αγώνας…»

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Θανάσης Στράντζαλης, φάνηκε αισιόδοξος για την τελική επικράτηση της ομάδας του στη δική του τοποθέτηση για τον αγώνα:

«Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Περιμένω να κάνουμε καλή εμφάνιση. Η απουσία του Προύσαλη είναι σημαντική για τον Ηρακλή αλλά παράλληλα είναι και μία ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ και τον περιμένουμε στο γήπεδο. Είναι βέβαιο πως θα γίνει δυνατός και σκληρός αγώνας και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

Στις 19:00, στο Κλειστό Αιγινίου

Η αναμέτρηση Νίκης Αιγινίου – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο 25/11), στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου.

H BlueArena θα καλύψει με «live» ενημέρωση τον αγώνα, μεταφέροντας τα βασικά στοιχεία εξέλιξής του, σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top