Υπόσχεση για συμβολή με κάθε τρόπο…

Οι μέχρι πρότινος απενεργοποιημένοι επιφανείς Ηρακλειδείς θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια με χορηγικές – διαφημιστικές κινήσεις

Η πρώτη επαφή μεταξύ των επιφανών φίλων του Ηρακλή, οι οποίοι έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς παραγοντική δραστηριότητα στα κοινά του Συλλόγου, έφερε την έναρξη της δραστηριοποίησής τους.

Μέσα από τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη, αναγνωρίσθηκε η ανάγκη να βρεθούν άπαντες κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα που τόσο τους χρειάζεται, όπως ήταν και ο σκοπός των δύο Ηρακλειδέων που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία, του Θόδωρου Καράογλου και του Μιχάλη Γεράνη.

Αρχικώς συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό με τη συνδρομή των συμμετεχόντων στη σύσκεψη και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η παρουσία τους στα πέριξ των διοικητικών της ομάδας, μέσα από μια συνεχή προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων χορηγικής και διαφημιστικής ενίσχυσής της.

Με δεδομένες τις προσβάσεις των περισσοτέρων από τους συμμετέχοντες στον επιχειρηματικό κόσμο, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να εξευρεθούν πόροι για το ποδοσφαιρικό Τμήμα από τη «διαφημιστική πίτα», η οποία – ελέω της εποχής που βιώνουμε – είναι πολύ περιορισμένη.

Η άποψη που εξέφρασαν οι δύο που είχαν την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, Θόδωρος Καράογλου και Μιχάλης Γεράνης, συνοψίζεται στην τοποθέτηση ότι ήταν μια αρχή σε μια προσπάθεια, που δεν πρέπει και δεν θα έχει τέλος. «Στον Ηρακλή δεν περισσεύει κανείς», σημείωσαν χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκαν, από την πλευρά τους, ότι θα συνεχίζουν να λειτουργούν συντονιστικά, υποδαυλίζοντας το εγχείρημα της ουσιαστικής παραγοντικής επανασυσπείρωσης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top