Σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια παραγοντικής συσπείρωσης

Σημαντική πρώτη «μάζωξη» επιφανών Ηρακλειδέων σήμερα…

Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας ποδοσφαιρικής διοίκησης του Ηρακλή, η οποία εκφράζεται σε μέγιστο ποσοστό από τους βετεράνους πρώτης γραμμής της ομάδας, είναι η προσπάθεια επανασυσπείρωσης του παραγοντικού κόσμου του Συλλόγου. Το να επαναπροσεγγίσουν, δηλαδή, την ομάδα παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι έχουν βοηθήσει κατά το παρελθόν και οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν και σε αυτήν – την τόσο κρίσιμη για το μέλλον και τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού Ημίθεου – φάση.

Βεβαίως ο λόγος γίνεται για παράγοντες από το χώρο των προβεβλημένων Ηρακλειδέων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα και την πρόθεση να ενισχύσουν το όλο εγχείρημα σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό είναι το κρίσιμο, το θεμελιώδες και το καταλυτικό ζητούμενο και αυτό είναι εκείνο στο οποίο η προσπάθεια, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, «πονά».

Σήμερα, Δευτέρα 6/11, λοιπόν, οι πρωτοβουλίες συγκεκριμένων ανθρώπων αποδίδουν, τουλάχιστον ως προς τ να υπάρξει μια πρώτη εξέλιξη στην όλη διαδικασία. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – σύσκεψη επιφανών Ηρακλειδέων, με αντικείμενο την άμεση προοπτική στήριξης του ποδοσφαιρικού εγχειρήματος, αλλά και τη γενικότερη προοπτική συμβολής τους στα του Συλλόγου.

Είναι ένα πρώτο ξεκάθαρο βήμα προς την κατεύθυνση της ευρύτερης παραγοντικής επανασυσπείρωσης του «κυανόλευκου» χώρου και ελπίζεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις, οι οποίες θα τύχουν αξιοποίησης στη συνέχεια, προς όφελος του Ημίθεου.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top