Με πρωτοβουλία του Θ. Καράογλου η «συνάντηση κορυφής»

Ο Ηρακλειδέας πολιτικός επιχειρεί στην κατεύθυνση της συνένωσης των «κομματιών» στον τομέα της παραγοντικής επανασυσπείρωσης – Πρωταγωνιστής στην προσπάθεια και ο Μιχάλης Γερνάνης…

Η σημερινή (Δευτέρα 6/11) συνάντηση επιφανών φίλων του Ηρακλή είναι μία πρωτοβουλία, που «τρέχει» ο Θόδωρος Καράογλου. Πολλοί είναι οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής διοίκησης και του Ερασιτέχνη που υποστήριξαν και υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, στην οποία όλοι οι Ηρακλειδείς επενδύουν για ένα ισχυρότερο οικονομικά μέλλον για την ομάδα ποδοσφαίρου και οι οποίοι κινήθηκαν παράλληλα με τον Θόδωρο Καράογλου, προς την κατεύθυνση υλοποίησης του εγχειρήματος της σημαντικής σημερινή σύσκεψης.

Να σημειωθεί ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω πρωτοβουλία διαδραματίζει και άλλος ένας προβεβλημένος Ηρακλειδέας του πολιτικού χώρου και πρώην παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Porto Palace» και αναμένονται με πρόδηλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματά της.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top