Πολυδιάστατος και πολύτιμος ο ρόλος του Τάσου…

Η διοικητική ενίσχυση του Τμήματος με την παρουσία του Νίκου Ποντίκη, προσφέρει τη δυνατότητα στον «αρχηγό» να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στο ποδοσφαιρικό αντικείμενο

Η πρόσφατες διαδικασίες ανάδειξης νέου διοικητικού σχήματος στο Ιδρυτικό Σωματείο και – επομένως – στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και με… διοικητικές «μεταγραφές», μετά τις ποδοσφαιρικές, που ήλθαν για να στελεχώσουν ένα αξιόμαχο ρόστερ.

Μάλιστα, μέσα από την πλαισίωση της διοίκησης από ομάδα «κυανόλευκων» βετεράνων και παραγόντων, προωθήθηκε και η συνακόλουθη διαδικασία της κατανομής ρόλων για τους μετέχοντες στο σχήμα. Αυτό το οποίο αφορά άμεσα στο ποδοσφαιρικό Τμήμα, είναι ότι ορίστηκε η ανάληψη καθηκόντων Εφόρου Ποδοσφαιρικού Τμήματος από πλευράς του Ηρακλειδέα βετεράνου, Νίκου Ποντίκη.

Ουσιαστικά πρόκειται για ρόλο αντίστοιχο με εκείνο του «Διοικητικού Υπεύθυνου Ποδοσφαιρικού Τμήματος», που προβλέπεται για τις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη διαφορά ότι σε επίπεδο μη επαγγελματικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, η θέση καλύπτεται από τον «Έφορο».

Πολυδιάστατος ο ρόλος του “αρχηγού”

Με αυτήν την κίνηση και την επιλογή του Νίκου Ποντίκη, ουσιαστικά υποβοηθείται το έργο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Τάσου Κατσαμπή, ο οποίος έχει περισσότερο χώρο και χρόνο ώστε να αφοσιωθεί στον τομέα που γνωρίζει όσο κανένας άλλος, στον αμιγώς ποδοσφαιρικό τομέα.

Να ασχοληθεί εντατικά με όλο αυτό που αποκαλούμε «οικογένεια» στο εσωτερικό της ομάδας, με αυτό που εννοούμε με τον όρο «αποδυτήρια», αλλά και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, μιας και ο πολυδιάστατος ρόλος του Τάσου στην ομάδα τον θέλει να βρίσκεται – ουσιαστικά – και σε ρόλο τεχνικού συνεργάτη του Σάκη Αναστασιάδη(έχοντας ήδη συλλέξει τις πρώτες εμπειρίες και σε επίπεδο προπονητικής, πριν επανέλθει στον Ηρακλή).

Ο Νίκος Ποντίκης αναμένεται να «τρέξει» (πάντοτε, βεβαίως και με την αρωγή του Τάσου Κατσαμπή) τη λειτουργική καθημερινότητα της ομάδας, η οποία είναι γεμάτη από θέματα που απαιτούν τακτοποίηση και ρύθμιση, αλλά και συνεχή προγραμματισμό.

Αυτός ο καταμερισμός έργου στο οργανωτικό σκέλος του ποδοσφαιρικού Τμήματος, αφενός θα βοηθήσει ώστε τα πράγματα να κυλήσουν εύρυθμα, αλλά και θα προσφέρει στον Τάσο Κατσαμπή τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το πολύτιμο και απολύτως ιδιαίτερο της παρουσίας του στο εσωτερικό της ομάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top