Οι τρεις που «βλέπουν» ενδεκάδα

Οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αντώνης Αθανασίου και Άγγελος Καραντασιάδης φαίνεται να είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δυνατές πιθανότητες για «κυανόλευκο» ντεμπούτο κόντρα στον Κιλκισιακό

Οι πολλές αριθμητικά μεταγραφικές προσθήκες που πραγματοποίησε μέσα στον Οκτώβριο ο Ηρακλής είναι λογικό να έχουν δημιουργήσει μια… «λίστα αναμονής» αναφορικά με την προοπτική του να ντεμπουτάρουν κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες με την ομάδα.

Είναι αρκετοί εκείνοι που δεν έχουν ντυθεί στα «κυανόλευκα» σε επίσημη αναμέτρηση και περιμένουν τη σειρά τους. Με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ημίθεου, θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό στο Καυτανζόγλειο και σε αυτό αναμένεται να έχουν την ευκαιρία της πρώτης συμμετοχής κάποιοι από τους «νέους» στην ομάδα, καθώς – σύντομα, πλέον – θα πάρουν άπαντες χρόνο συμμετοχής, μιας και το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και με τις συχνές εμβόλιμες αγωνιστικές, θα καταστεί επιτακτική η αξιοποίηση όλου του έμψυχου δυναμικού.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Φαβορί για ντεμπούτο θεωρείται ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός τα πήγε πολύ καλά στην ανεπίσημη «πρώτη» του με τον Ηρακλή στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής στην Ηράκλεια Σερρών, έδειξε σημεία υψηλής ετοιμότητας και ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της νίκης των «κυανολεύκων».

Είναι ιδιαιτέρως πιθανό να βρει θέση στο βασικό σχήμα, είτε σε ρόλο σέντερ φορ, είτε (εφόσον προτιμηθεί να αρχίσει ο Παντελής Κρυστάλλης) στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Αντώνης Αθανασίου

Ο «έτερος» Αθανασίου, ο Αντώνης ήλθε στο τέλος των μεταγραφών για έναν και συγκεκριμένο σκοπό. Προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε με το ατύχημα και τον τραυματισμό του ο Κώστας Παναγιωτούδης.

Πρόλαβε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο φιλικό στην Ηράκλεια, θεωρείται ιδιαιτέρως έμπειρος και πιθανόν να κληθεί να αγωνιστεί δίπλα στον αδελφό του, Παντελή, στον κεντρικό άξονα ως δεύτερος ανασταλτικός μέσος, δηλαδή σε ρόλο… «αντί-Παναγιωτούδη».

Ο Άγγελος Καραντασιάδης

Η επιμονή των ιθυνόντων του «Γηραιού» προκειμένου να απεγκλωβιστεί από τον Αγροτικό Αστέρα ο Άγγελος Καραντασιάδης και να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας, είχε να κάνει με την πρόθεση του Σάκη Αναστασιάδη να δώσει ρόλο βασικού στον 25χρονο αμυντικό.

Ο Καραντασιάδης θεωρείται ως ένας από τους πλέον έμπειρους (παρά το νεαρό της ηλικίας του) κεντρικούς αμυντικούς της κατηγορίας, που μπορεί να προσφέρει σιγουριά και ποιότητα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής και εφόσον έχει αποθεραπευθεί πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε όταν μεταγράφηκε στον Ημίθεο, είναι πολύ πιθανό να βρει θέση στην ενδεκάδα της Κυριακής, δίπλα σε έναν εκ των Καστριτσέα ή Ιωαννίδη.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top