Βολιδοσκοπούνται «φουνταριστός» και πλάγιος μεσοεπιθετικός

Κορυφώνονται και περνούν σε φάση ολοκλήρωσης οι μεταγραφικές κινήσεις με δύο καίριες επιλογές για τον επιθετικό τομέα…

Η ανάγκη να κορυφωθεί η διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, έχοντας καλυφθεί με ουσιαστικό και καταλυτικό τρόπο τα κενά που έχουν εντοπιστεί στη γραμμή κρούσης του Ηρακλή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η τεχνική ηγεσία φαίνεται να έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες ήδη έχουν περάσει σε φάση βολιδοσκόπησης, προκειμένου οι παίκτες να έρθουν και να ενταχθούν στο αγωνιστικό δυναμικό του Ημίθεου.

Βασικός στόχος, βεβαίως, είναι η απόκτηση ενός κλασικού σέντερ φορ, ενός παίκτης περιοχής δηλαδή, που θα έχει στοιχεία ανάλογα με αυτά του Παντελή Κρυστάλλη. Η επιδίωξη των «κυανολεύκων» είναι αυτός να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική και ηλικιακή κατάσταση σε σχέση με τον 35χρονο σέντερ φορ και – αν καταστεί κάτι τέτοιο δυνατόν – να διατηρεί κάποιες εμπειρίες από τα υψηλότερα κλιμάκια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να κάνει τη διαφορά στον κρίσιμο ρόλο του κεντρικού επιθετικού.

Παράλληλα (χωρίς να αποκλείεται και κάποια τρίτη μεταγραφική κίνηση, ως καταληκτική) εξετάζονται περιπτώσεις για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού πτέρυγας, προκειμένου να ενισχυθεί η αγωνιστική στρατηγική της ομάδας στον τομέα των πλαγιοκοπήσεων και της δημιουργίας καταστάσεων στην αντίπαλη άμυνα από τα άκρα.

Στόχος προπονητή και διοίκησης – μολονότι η μεταγραφική περίοδος «τραβά» μέχρι την άλλη Τρίτη 31 Οκτωβρίου – είναι οι κινήσεις ενίσχυσης να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, προκειμένου οι νεοεισερχόμενοι να προλάβουν να προετοιμαστούν ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top