Παναγιωτούδης: «Εδω με εμπιστεύονται…»

Θέλει κι άλλα γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή ο Κώστας Παναγιωτούδης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με θερμά λόγια για τη νέα ομάδα του μίλησε ο Κώστας Παναγιωτούδης (σκόρερ δύο νικητήριων γκολ μέχρι στιγμής), τοποθετούμενος ραδιοφωνικά στο «Metropolis 95,5».

Αναλυτικά ο «κυανόλευκος» μέσος σημείωσε:

  • Για το γκολ που σημείωσε: «Στα τρία παιχνίδια είναι το δεύτερο γκολ που σημειώνω. Ξεκίνησα πολύ καλά. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και με εμπιστεύονται. Θέλω να δίνω το καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να τους βοηθάω. Έχω κάνει καλό ξεκίνημα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι».
  • Για τη βοήθεια που χρειάζεται ο Ηρακλής: «Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης σε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο.
  • Για το εάν συσπειρώνουν την ομάδα οι δυσκολίες: «Εννοείται. Κάθε δυσκολία μας κάνει πιο δυνατούς. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής, δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό βγαίνει σιγά σιγά στο γήπεδο. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.
  • Για το πού αφιερώνει το γκολ που σημείωσε: «Θα το αφιερώσω στους τραυματίες στον Παντελή Κρυστάλλη και στον Γιάννη Καλλιβωκά  που έκανε χειρουργείο και μαθαίνω ότι σε δύο μήνες θα είναι σε θέση να παίξει».
  • Για το καλό κλίμα των αποδυτηρίων: «Είμαστε πολύ κοντά και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο αυτό. Προσπαθούμε και βοηθά ο ένας τον άλλο, διαφορετικά δε θα μπορούσαμε να πάρουμε και τα αποτελέσματα».
  • Για την άνοδο του Ηρακλή: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είμαστε νέα ομάδα και κάθε μέρα θα πηγαίνουμε καλύτερα. Βλέπουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
  • Για τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα: «Αυτό είναι σημαντικό. Από την πρώτη μέρα είναι όλοι δίπλα μας, έρχονται και μας μιλάμε, είναι στις προπονήσεις και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».
  • Τέλος, τόνισε: «Μακάρι να βάλω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Ρόκα: «Χαρά μου, που είμαι στον Ηρακλή – Προλαβαίνουμε να το γυρίσουμε»

Ποδόσφαιρο

Back to Top