«Ανάσα» από τα διαρκείας, προσπάθεια για επιπλέον πόρους

Τα διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή παρουσιάζουν «κίνηση», ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να εξευρεθούν επιπλέον πηγές οικονομικής ενίσχυσης…

Οι Ηρακλειδείς από την αρχή της νέας ποδοσφαιρικής προσπάθειας του Συλλόγου στέκονται ουσιαστικοί υποστηρικτές. Άλλωστε ο ίδιος ο «κυανόλευκος» κόσμος ήταν εκείνος που αποφάσισε το εγχείρημα της αναγέννησης του Τμήματος, μέσω του οχήματος της Γ΄ Εθνικής και έχει κάθε λόγο και επιθυμία να μπει μπροστά σε όλο αυτό που επιχειρείται.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Αλμωπό Αριδαίας, τα stands πώλησης εισιτηρίων διαρκείας είχαν ιδιαίτερη «κίνηση» και οι φίλοι της ομάδας έδειξαν την έμπρακτη διάθεση να πριμοδοτήσουν και οικονομικά την όλη προσπάθεια.

Χορηγικές συμφωνίες και χρηματοδότες

Παράλληλα με την οικονομική «ανάσα» που προσφέρουν οι αγορές εισιτηρίων διαρκείας από την πλευρά της οπαδικής βάσης, οι διοικούντες καθημερινά επιχειρούν στον τομέα των χορηγικών επαφών, προκειμένου να εξευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Έχουν ήδη προχωρήσει οι σχετικές επαφές και αναμένονται αποτελέσματα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και αφορούν τόσο στο ενδεχόμενο συμφωνίας για το εμπρός μέρος της φανέλας (βασική χορηγία), όσο και με υποστηρικτές – χορηγούς, που θα προβάλλουν το προϊόν τους μέσω του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και των εντός Καυτανζογλείου αγώνων του.

Όσο για την καθημερινότητα και τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας, σημαντικό ρόλο εξακολουθούν να διαδραματίζουν Ηρακλειδείς, οι οποίοι βρίσκονται από το ξεκίνημα κοντά και αναλαμβάνοντας να χρηματοδοτήσουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις, προσφέρουν σημαντικές και ουσιαστικές λύσεις.

Όμως, ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μια απόπειρα προσέλκυσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων μικροχρηματοδοτών – έστω – από τον επιχειρηματικό χώρο, με σκοπό να «βγει» σε οικονομικό επίπεδο το όλο εγχείρημα. Σε αυτήν την επιχείρηση σημαίνοντα ρόλο – μέσω των προσωπικών γνωριμιών τους – διαδραματίζουν οι βετεράνοι του Συλλόγου, οι οποίοι στηρίζουν ενεργά την ομάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top