Έτοιμο σε 48 ώρες το ταρτάν στο Καυτανζόγλειο

Τότε θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί το ταρτάν του Καυτανζογλείου

Ερασιτέχνης

Στις 19 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου σταδίου και σήμερα οι εργασίες όντως ξεκίνησαν.

Η στιγμή που ο στίβος της Θεσσαλονίκης περίμενε έφτασε. Τα χρονοδιαγράμματα τηρήθηκαν και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο το απόγευμα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για να μπορέσουν επιτέλους οι αθλητές του στίβου να κάνουν μετά από χρόνια μια ανθρώπινη προπόνηση.
Θα πρέπει να αναγνωριστεί η συμβολή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού ο οποίος κατάφερε ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προκάτοχοι του (ακόμα και οι προερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη άνθρωποι του στίβου) οι οποίοι ήταν μόνο λόγια.
Αυτό που μένει τώρα, είναι να προχωρήσουν (σύντομα) και οι εργασίες στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου για να μπορέσει η Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει (επιτέλους) αγώνες στίβου. Κανείς δε θα πρέπει να ξεχνά (όσο και αν αυτό θα τον βόλευε) ότι ο Καυτανζόγλειο είναι το πιο στιβικό στάδιο της Ελλάδας και φυσικά το Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού της βόρειας Ελλάδας.

Πηγή: Sportsfeed

Back to Top