Στα «κυανόλευκα», από εβδομάδα, ο Καραντασιάδης!

Εκτός ομάδας στον Αγροτικό Αστέρα ο δυναμικός στόπερ, αποκλείστηκε από την αποστολή και «προβάρει» τη φανέλα του Ημίθεου…

Η επιμονή και το αμετακίνητο πείσμα του Άγγελου Καραντασιάδη να μεταγραφεί στον Ηρακλή, μόλις πληροφορήθηκε το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον, έκαναν τους ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή προοπτική να έχει μέλλον η συνεργασία τους με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ήδη, στην ομάδα του Ευόσμου, ο… αμετάπειστος στόπερ θεωρείται «ξένο σώμα» και αποφασίστηκε – από τεχνική και διοικητική ηγεσία – να τεθεί εκτός ομάδας. Αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα του Αγροτικού με την ΑΠΕ Λαγκαδά και οι «σταχυοφόροι» ήδη αναζητούν μεταγραφική ενίσχυση για το κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Έρχεται στον Ηρακλή…

Όλα προδίδουν ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η επιθυμία Ηρακλή και Καραντασιάδη θα γίνει πραγματικότητα και ο 25χρονος αμυντικός θα ντυθεί στα «κυανόλευκα». Ο επίσημος Αγροτικός Αστέρας πιέζει για οικονομικά ανταλλάγματα την πλευρά του Ημίθεου, αλλά είναι προφανές ότι η λύση θα βρεθεί σύντομα, προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Από τους πιο ποιοτικούς στόπερ της κατηγορίας

Μολονότι ο Άγγελος Καραντασιάδης είναι μόλις 25 ετών, θεωρείται από τους πλέον ποιοτικούς και έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς της Γ΄ Εθνικής και – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το αντικείμενο – θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι έχει προλάβει να συλλέξει σημαντικές προσλαμβάνουσες από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάλογη με του Κώστα Παναγιωτούδη, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει στον Ηρακλή. Αυτό, καθώς προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, που ταλαιπώρησε (και εκείνον) επί μακρόν με δανεισμούς και διαδοχικές επιστροφές (Απόλλων Καλαμαριάς, Επανομή, Αιγινιακός, Αγροτικός Αστέρας).

Μετά την πρώτη ένταξή του στον Αγροτικό, ο Άγγελος Καραντασιάδης απέκτησε την ελευθερία του και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό, για να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα του Ευόσμου, πάντοτε ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής, πλέον.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top