«Γιορτή για εμάς ο αγώνας με τον Ηρακλή»

Ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου δίνει το στίγμα αντιμετώπισης του αγώνα από την πλευρά του κυριακάτικου αντιπάλου

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με την οπτική της ομάδας του έκανε στην εφημερίδα «Arena Press» ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδου, Γιώργος Ντάμτσιος.

Αναλυτικά, σημείωσε:

«Το ματς με τον Ηρακλή είναι γιορτή για εμάς όπως όλα, αλλά με έναν λόγο παραπάνω, το μεγάλο όνομα του αντιπάλου. Ο Ηρακλής είναι ενισχυμένος σε σχέση με τα δυο πρώτα ματς και απρόβλεπτος. Ίσως έχει άλλο σχηματισμό και λογικά 7-8 έμπειρα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Άρα είναι αίνιγμα για εμάς, δύσκολο να τους «διαβάσουμε».

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος προηγηθεί θα έχει αβαντάζ. Ο Ηρακλής αναμφίβολα είναι το φαβορί, εμείς έχουμε περιορισμένη δυναμική, μικρό μπάτζετ, εκπροσωπούμε ένα μικρό χωριό. Ο αντίπαλος έχει άλλο στόχο, οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί. Θέλουμε φέτος να σταθούμε αξιοπρεπώς στην κατηγορία και αν μπορέσουμε να σωθούμε κόντρα στις αντικειμενικές δυσκολίες.  Να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη.

Κάναμε καλή αρχή με δυο δυνατές ομάδες, όπως Νάουσα και Καμπανιακό, αλλά δεν κάναμε και… «6Χ6»! Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είναι καλό που δεν μας υπολογίζουν. Ίσως μας υποτίμησαν και τους αιφνιδιάσαμε. Ατού μας είναι η ομοιογένεια, έχουμε σχεδόν τον ίδιο κορμό που έφερε την άνοδο, ενώ έχουμε λιγότερη πίεση από τις πιο πολλές ομάδες στον όμιλο.

Δεν έχουμε άπειρο ρόστερ παρότι νεοφώτιστοι, διαθέτουμε πεπειραμένες μονάδες, όπως οι Ρίζος, Πετκάκης, Κίτσας, Ποτουρίδης, Συμπεθέρης. Καλούμε τον κόσμο να απολαύσει ένα ωραίο ματς, όπως και εμείς. Για τους περισσότερους είναι το μεγαλύτερο ματς στην καριέρα μας, όπως και για εμένα, στα 7 χρόνια που είμαι κόουτς και τα 5 στα Τρίκαλα».

Σχετικά Άρθρα

Καναπές, τέλος! Επανέρχεται με νέο concept η δυναμική «κυανόλευκη» καμπάνια!

Ποδόσφαιρο

Back to Top