ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Μόνο ο Ηρακλής και οι δύο «φραγκάτοι» έχουν ενημερότητες!

Απίστευτη παρατυπία στη Volley League, που «κάνει τα στραβά μάτια» προκειμένου να μην υποβιβαστούν ομάδες σωρηδόν, ενώ όταν πρόκειται για τον Ημίθεο, η ποινή του υποβιβασμού είναι στην… ημερήσια διάταξη…

Αυτό με την απολύτως διαφορετική αντιμετώπιση των θεσμικών φορέων των μεγάλων ομαδικών αθλημάτων της χώρας μας μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή και των υπολοίπων… «συστημικών» ομάδων, αποκτά διαστάσεις σκανδάλου και στο χώρο του βόλεϊ.

Μετά την «Ιώβειο» υπομονή των φορέων αδειοδότησης στο θέμα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κατορθώσει να λάβει μέρος στη Volley League 2017-2018, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη, εκτεταμένο αυτήν τη φορά, σκάνδαλο, που έχει να κάνει με την αδυναμία των εννέα από τις 12 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να εμφανίσουν ενημερότητες!

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος για μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο – έντεχνα – αποσιωπάται και μένει, διακριτικά, εκτός δημοσιότητας!

Μόνο ο Ηρακλής και οι δύο «φραγκάτοι»

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι μόνο ο Ηρακλής και οι δύο διεκδικητές του τίτλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχουν κατορθώσει να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ οι υπόλοιποι, στην προσπάθεια να διοχετεύσουν χρήματα στην μεταγραφική ενίσχυση και στην κάλυψη άλλων περιπτώσεων χρεών τους, έφτασαν στο σημείο να αδυνατούν μέχρι τώρα να εξασφαλίσουν τις ενημερότητες!

Κι ενώ, στην περίπτωση του Ηρακλή, προ μόλις μερικών ετών, κανείς δεν χαρίστηκε, «ρίχνοντάς» τον εξωαγωνιστικά και κρατώντας τον ήδη υποβιβασμένο βαθμολογικά Παναθηναϊκό, τώρα όλοι «κάνουν τα στραβά μάτια», για να μην αρχίσουν να υποβιβάζουν τη μια ομάδα μετά την άλλη!

Είστε μάγκες, εκεί στον Ηρακλή…

Ο Ηρακλής, της διοίκησης των παιδιών της κερκίδας, χωρίς το ισχυρό οικονομικό background, ο Ηρακλής των χιλίων προβλημάτων, μετά την αδειοδότηση και τη διευθέτηση των χρεών, μετά τη δημιουργία ενός αξιοπρεπέστατου ρόστερ, κατορθώνει να είναι ο μόνος (πέρα από τους δύο που τους στηρίζουν δύο γνωστές – εκ ποδοσφαίρου προερχόμενες – «χρηματομηχανές») που είναι νομότυπος και απολύτως τακτοποιημένος έναντι του Δημοσίου, όντας φορολογικώς και ασφαλιστικώς ενήμερος. Είναι μάγκες, εκεί στο Κατσάνειο και για αυτό αυτή η ομάδα αξίζει της οικονομικής συμπαράστασης όλου του «κυανόλευκου κόσμου. Πραγματικά …

Υ.Γ. Για να προλάβουμε όλους όσοι – για μια ακόμη φορά – θα σπεύσουν με μηνύματά τους να μας «συμβουλεύσουν», με το γνωστό «πάψτε να αβαντάρετε τον Καλαϊτζίδη και την παρέα του, γιατί έχουν διώξει όλους τους παράγοντες που θέλουν να βοηθήσουν», να τους ζητήσουμε – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – να προχωρήσουν σε καταγγελία (με… ονόματα και διευθύνσεις) για περιπτώσεις παραγόντων που ήθελαν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και η… «κακή παρέα του Κατσανείου» τους απέτρεψε. Όσο για την… «αβάντα», την αποδεχόμαστε, γιατί αφορά σε υποστήριξη του Ηρακλή και της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου και εκείνων, που κρατούν – χωρίς οικονομική άνεση – ζωντανό το Τμήμα, το αδειοδοτούν, το «τρέχουν», το γεμίζουν με αξιοπρεπές αγωνιστικό υλικό και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την αγωνιστική συνέχειά του. Το αν θα μείνουν στα μισά του δρόμου, θα εξαρτηθεί από το βαθμό συμπαράστασης των Ηρακλειδέων… 

Σχετικά Άρθρα

Ανασύνταξη και δεύτερο αγωνιστικό ρεπό, μετά την ευρωπαϊκή περιπέτεια

Βόλει

Back to Top