Πιθανή μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Volleyleague

Μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Volleyleague κατά μία εβδομάδα μελετά η ΕΣΑΠ.

Βόλει, Ηρακλής

Το πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου είναι πιθανό να ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο Λιγκ Καπ που αντί για τις 14 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν στην Λίγκα, ένα από αυτά είναι και το θέμα των ξένων αλλά και η υπόθεση του Παναθηναϊκού είναι δύο από τους λόγους που συζητείται αυτό το ενδεχόμενο.

Ο βασικότερος όμως έχει να κάνει με το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» δήλωσαν μεν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα καταφέρουν να κατέβουν τελικά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά ενώ ο χρόνος είναι εχθρός και για την συγκρότηση ρόστερ που θα έχει ως στόχος την σωτηρία. Ουδείς από τους υπευθύνους θέλει πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό, αφού θα χαθεί ένα σημαντικό κομμάτι της εμπορικότητας του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η στάση της ΕΣΑΠ έρχεται σε αντίθεση με αυτή της ΕΟΠΕ που δεν έδωσε καμία παράταση στο αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τη δήλωση της ομάδας στην Α1 γυναικών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μην δηλώσει συμμετοχή και να μην αγωνιστεί πουθενά τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα και τον υποβιβασιμό του τμήματος.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι σύμφωνοι με την πρόταση αυτοί και μέχρι αύριο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα αυτό. Πριν από λίγο ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι προπονητές τους για το θέμα αυτό.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Οι προφανείς δυνατότητες και η… «παγίδα» του πρώτου σετ…

Βόλει

Back to Top