Νέα προσωρινή μετακόμιση για τα τμήματα Στίβου

Για τρεις μέρες πρόκειται να αλλάξουν έδρα τα τμήματα υποδομής του “κυανόλευκου” στίβου καθώς το Καυτανζόγλειο πρόκειται να είναι κλειστό. Ενώ ακόμα ανακοινώθηκε η συμμετοχή των ακαδημιών σε φιλανθρωπικό αγώνα

Ερασιτέχνης

Την προσωρινή μετακόμιση των προπονήσεων ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών του Στίβου , έπειτα από ενημέρωση που είχαν οι ίδιοι από την διοίκηση του Καυτανζόγλειου ότι το στάδιο για τις ημέρες Δευτέρα- Τρίτη – Τετάρτη πρόκειται να μείνει κλειστό. Με αποτέλεσμα οι προπονήσεις των τμημάτων του Ηρακλή να μεταφερθούν. Επίσης από το τμήμα του Στίβου ανακοινώθηκε η συμμετοχή των νεαρών αθλητών του Ηρακλή στο φιλανθρωπικό αγώνα “Τρέξε χωρίς τερματισμό”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση:
1.Έπειτα από την ενημέρωση της διοίκησης του σταδίου, ότι το Καυτανζόγλειο θα παραμείνει κλειστό, ΟΛΕΣ οι προπονήσεις για τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη (18-19-20 /9) θα γίνουν στους Χορτατζήδες(Αγίου Δημητρίου έναντι ΑΧΕΠΑ) τις ιδιες ώρες.
2. Τις ημέρες Πέμπτη – Παρασκευή (21-22) οι προπονήσεις θα γίνουν στο άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου, όπου ΟΛΑ τα τμήματα θα συμμετέχουν στο www.trexe.gr. για φιλανθρωπικό σκοπό. Ώρα συνάντησης και για τις δυο ημέρες 18:00-19:30 μπροστά στο άγαλμα.
Σάββατο κανονικά επικοντώ στο Κ3.

Back to Top