«Παγωμένες» εξελίξεις και αντίστροφη μέτρηση

Ο Ηρακλής παραμένει χωρίς να έχει ρυθμίσει σε εφορία και ΙΚΑ, το υπάρχον ρόστερ δεν έχει δελτία, η… κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει και ο “κυανόλευκος” σύλλογος οδεύει προς την καταστροφή ελέω της οικονομικής αδυναμίας του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Mπορεί χθες ο Ηρακλής να έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Μίλαν Κόστιτς στο γήπεδο ήταν αποκαρδιωτική, κυρίως λόγω του ελλιπoύς ρόστερ που είχε στη διάθεσή του ο Σλοβένος τεχνικός.

Ενα ρόστερ που δύο ημέρες μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αδυνατεί να προχωρήσει σε προσθήκες παικτών, καθώς εκτός του ότι δεν υπάρχουν χρήματα, δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμα και οι ενημερότητες προκειμένου να μπορέσουν να επικυρωθούν και τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, παρά τα όσα λέει και την όποια αισιοδοξία εκφράζει, δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που απαιτούνται και έτσι ο Ηρακλής κινδυνεύει να μείνει εκτός Football League, εάν άμεσα δεν προχωρήσει στην έκδοση ενημεροτήτων.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας παραμένει τεταμένη, με τους παίκτες να γνωρίζουν πως έχουν περιθώρια μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου να βρουν ομάδα, διαφορετικά εάν η ομάδα δεν καταφέρει να κατέβει στο πρωτάθλημα, θα μείνουν χωρίς ομάδα για τουλάχιστον έξι μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top