Στον αέρα η συμφωνία Φάρου-Λάρισας!

Κι εκεί που έδειχνε να… κλειδώνει το «deal», όλα κρέμονται από μια κλωστή…

Διάφορα, Μπάσκετ

Μπορεί να έχουν κλείσει τη συμφωνία με την εταιρία ρούχων, που θα ντύσει την ομάδα, μπορεί να έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες με το κλειστό της Νεάπολης να αλλάζει όψη, όμως είσαστε σίγουροι ότι ο Φάρος θα παίξει στη Λάρισα;

Εμείς όχι! Κι αυτό γιατί από την πλευρά των Θεσσαλών δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα η συμφωνία με την ομάδα του Κερατσινίου να είναι στον αέρα.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Οι άνθρωποι του Φάρου έχουν κάνει υπομονή, περιμένοντας πως οι παράγοντες από τη Λάρισα θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα κάνουν όλα όσα απαιτούνται για τη σύσταση της ΚΑΕ, για να κατεβεί αξιοπρεπώς η ομάδα στην Α1, όμως για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι.

Στις σκέψεις τους είναι η αυτόνομη κάθοδος, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελαν. Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα… κλειδιά, ούτε να δώσουν λευκή επιταγή, καθώς η άνοδος στη “μεγάλη” κατηγορία κατακτήθηκε με κόπο.

Δεν σκοπεύουν να τη… χαρίσουν, αν δεν είναι σίγουροι για την επόμενη μέρα του Φάρου, όπου αυτός κι αν αγωνίζεται.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η άνοδος, η οποία κατακτήθηκε στο παρκέ, δεν θα μείνει στα λόγια. Η ομάδα θα παίξει στην Α1, όμως μην είσαστε σίγουροι ότι θα έχει για έδρα το κλειστό της Νεάπολης…

Πηγή: ebasket.gr

Σχετικά Άρθρα

«Κυανόλευκα» συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Μπάσκετ

Back to Top