Καλαντζής: “Με στηρίζουν Μαρινάκης και Αλαφούζος”

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ ,Γιώργος Καλαντζής,αποκάλυψε ότι στηρίζεται από το δίδυμο Μαρινάκης-Αλαφούζος.

Ο πρώην Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής και υποψήφιος  για την προεδρία της ΕΠΟ μίλησε στον Arenafm 89,4 όπου αποκάλυψε ότι στηρίζεται από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εμφανίσαμε 10 Ενώσεις στην κατάθεση υποψηφιότητας, για το «10 το καλό», όπως λέμε και εάν ισχύει ότι ο κ. Γραμμένος κατέθεσε υποψηφιότητα με 34 υπογραφές, γιατί δεν το γνωρίζω αυτό, τότε ισχύει ότι προηγείται στο ημίχρονο. Σε ένα παιχνίδι όμως, όπως και σε μια εκλογική διαδικασία, υπάρχει δεύτερο ημίχρονο, παράταση, ίσως και πέναλτι. Θα δούμε στο φινάλε, πόσες από τις Ενώσεις που λένε ότι τον στηρίζουν, θα τον ψηφίσουν κιόλας. Ξέρουν όλοι, πως σε αρκετές εκλογικές διαδικασίες, φαίνεται ότι κερδίζεις, αλλά πας να μετρήσεις τα ψηφοδέλτια και έχεις χάσει. Έτσι δεν έχασε η Νέα Δημοκρατία από τον Σημίτη; Είχε βγει και παραδέχθηκε την ήττα του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος και τελικά έχασε η ΝΔ. Τέτοια μπορεί να ξαναγίνουν…»

«Μπορεί να με στηρίζουν ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος, αλλά δεν με καθοδηγούν, αν και η ανακοίνωση στήριξης πρέπει να γίνει και επίσημα για να είναι σίγουρη. Στον ΣΚΑΪ βγήκα προχτές και έγινε θέμα, αλλά βγαίνω συχνά στα κανάλια και απορώ γιατί σχολιάσθηκε. Στο τέλος με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για τις εκλογές της ΕΠΟ και απάντησα. Εγώ φταίω;»

«Η συντριβή δεν είναι λέξη που μου αρέσει, ούτε την χρησιμοποιώ, συνιστώ και στους αντιπάλους να μην τη χρησιμοποιούν όταν μιλάνε για μένα, γιατί ακόμη δεν άρχισε η γενική συνέλευση. Θα τηλεφωνήσω στον κ. Γραμμένο, για να του ευχηθώ καλό αγώνα και ήρεμο να έχουμε, γιατί σίγουρα θα βρίσκεται στην προεδρία της ΕΠΟ ένας Μακεδόνας. Πήγα και το είπα και στην Ένωση Καβάλας, για να το καταλάβουν ότι θα αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πήγα σε 37 Νομούς και μίλησα σχεδόν με όλους τους προέδρους Ενώσεων, άρα αυτό που επικρατεί ότι έχασα πριν γίνουν οι εκλογές, δεν το βρήκα μπροστά μου. Μην ξεχνάτε ότι είμαι φαρμακοποιός και τις συνταγές των ασθενών, τις… κρατάω στο συρτάρι. Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει στήριξη προς τον κ. Γραμμένο, αλλά δεν ξέρω εάν τον ψηφίσουν στην κάλπη και επειδή γι αυτό που συμβαίνει με το «καπέλωμα» της ΕΠΟ από τη FIFA, έχουν ευθύνες και όσοι ασχολήθηκαν με την Ομοσπονδία, ακόμη και η Πολιτεία, όταν εκλεγώ, θα επιδιώξω να μιλήσω με τον Φρεντερίκα Μοντερίνι, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να ζητήσω να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο η επιστασία της FIFA».

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top