Οι τρεις δρόμοι του Ημίθεου

Ποια είναι τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσο προβληματική και μπερδεμένη είναι η παρούσα κατάσταση στον Ηρακλή, τόσο ξεκάθαρη είναι η μελλοντική και αυτή που αφορά την επόμενη ημέρα. Ουσιαστικά την νέα αγωνιστική περίοδο και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι κυανόλευκοι.

Οι δρόμοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι τρεις. Όχι οι ιδανικοί βεβαίως, μιας και η θέση της ομάδας έπρεπε να είναι στη Super League, όμως η καταγραφή της πραγματικότητας είναι αυτή και οφείλουν άπαντες να είναι ρεαλιστές. Ποια είναι λοιπόν τα σενάρια ενόψει της προσεχούς περιόδου;

  • Συμμετοχή της ομάδας στη Football League και άμεση προσπάθεια επανόδου εκεί από όπου αγωνιστικά δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό μπορεί να συμβεί με είσοδο στην ΠΑΕ του Νίκου Καγιούλη-παρά τη δεδομένη επιφυλακτικότητα που υπάρχει από πολύ κόσμο- είτε με την έλευση άλλου επενδυτή που θα αγοράσει τα χρέη του κ. Παπαθανασάκη. Κάτι που φαντάζει ωστόσο πολύ δύσκολο.
  • «Χάσιμο» της καταληκτικής ημερομηνίας συμμετοχής στη Football League οδηγεί μοιραία στη Γ’ Εθνική. Οπερ σημαίνει ότι δεν υφίσταται ΠΑΕ μιας και το Πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει να… τρέξει τις εξελίξεις το Ιδρυτικό Σωματείο, τα χρέη στο Δημόσιο εξακολουθούν να «κυνηγούν» τον μεγαλομέτοχο, ενώ όσοι κατέθεσαν προσφυγή διεκδικούν τα χρήματά τους από το πρόσωπο Σπύρος Παπαθανασάκης.
  • Η τρίτη και πιο οδυνηρή λύση που αποτελεί το οριστικό restart αλλά «βουλιάζει» τον Ηρακλή στην ανυποληψία και στην «εξαφάνιση» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, είναι η συμμετοχή στο τοπικό Πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει νέο ΑΦΜ από το Ιδρυτικό Σωματείο ή από άλλο τμήμα του συλλόγου. Λύση που απαιτεί γερά… στομάχια και μεγάλη συσπείρωση.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top