Στην επόμενη ημέρα είστε (εκτός από ακατάλληλοι) ανεπιθύμητοι!

Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι Παπαθανασάκης και Καγιούλης, είναι ένας: Να αφήσουν ήσυχο τον σύλλογο να βρει τον δρόμο του, μη έχοντας τον παραμικρό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΗΡΑΚΛΗ!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Θα περάσουμε στο νόημα χωρίς αναλύσεις και σχόλια. Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για τρίτη φορά (εξωαγωνιστικά) και καλείται να βρει και πάλι τον δρόμο του.

Ενας δρόμος ανηφορικός και δύσβατος. Ενας δρόμος στον οποίο οδήγησαν τον σύλλογο με αποκλειστική τους ευθύνη οι Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Νίκος Καγιούλης, μαζί με τις ευλογίες των συνεργατών τους.

Σε αυτόν τον δρόμο λοιπόν οι δυο τους δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση. Δεν πρέπει και δεν μπορεί οι δυο τους να εξακολουθούν να μιλούν για επενδυτές, ενδιαφέρον και συμφωνίες για την συνέχεια της ΠΑΕ.

Αμφότεροι κρίθηκαν (επαρκώς) ακατάλληλοι, καταστροφικοί και ανήμποροι να βοηθήσουν στο ελάχιστο τον Ηρακλή, που έγινε και πάλι στόχος στα πλοκάμια του “συστήματος”.

Ακόμα και τώρα προλαβαίνουν να κάνουν όμως ένα καλό στον σύλλογο. Να τον αφήσουν ήσυχο και ελεύθερο να βρει τον δρόμο του.

Ο τρόπος (σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζουν) απλός: Ο μεν να παραχωρήσει τις μετοχές του και ο δε να σταματήσει να έχει την οποιαδήποτε ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top