Δώνης: «Μεγάλη ομάδα, κρίμα να ταλαιπωρείται»

Δήλωσε κερδισμένος από τον Ηρακλή και δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα για την δικαίωση των “κυανόλευκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην “κυανόλευκος” ,Χρήστος Δώνης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή. Ενώ ακόμη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου: «Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι όλα πολύ όμορφα. Έχει πολλή ζέστη όμως είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει το σενάριο να δοθώ δανεικός καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πιστεύω ότι θα παραμείνω στην ομάδα».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ο δανεισμός μου στον Ηρακλή με βοήθησε πολύ για να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον Ηρακλή ήμουν εγώ, όσο και αν λένε ότι εγώ βοήθησα τον Ηρακλή. Σίγουρα από τον Παναθηναϊκό είδαν κάποια πράγματα σε μένα και αποφάσισαν να γυρίσω».

Για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Γηραιό: «Παρακολουθώ τα νέα του Ηρακλή, βλέπω τι συμβαίνει. Έχω μιλήσει μερικές φορές με τα παιδιά, με τον Περόνε μίλησα τελευταία αλλά όχι πρόσφατα. Και να δικαιωθεί ο Ηρακλής θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι κρίμα για τον Ηρακλή να ταλαιπωρείται από όλα αυτά τα προβλήματα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα και κόσμο που την ακολουθεί παντού. Πρέπει να βρεθεί μια λύση όσο το δυνατόν γρηρότερα για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα».

Για το τι πιστεύει ότι φταίει που συμβαίνουν όσα γίνονται στον Ηρακλή: «Σε κάθε ομάδα παίζει ρόλο η διοίκηση, να έχεις μια ασφάλεια. Εγώ έμεινα μόνο έξι μήνες στον Ηρακλή και άκουγα από τα παιδιά ότι δεν υπήρχε ασφάλεια με αυτή τη διοίκηση. Εγώ με αυτή τη διοίκηση ήρθα στον Ηρακλή όμως έπαιξε και πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής και με βοήθησε πάρα πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top