«Διαπλεκόμενοι στη Σούπερλιγκ να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαίωσης του Ηρακλή Νίκος Βαφειάδης ζήτησε από την Κυβέρνηση να πάρει θέση μπροστά στο νέο σκάνδαλο που συντελείται με την… σφραγίδα της Σούπερ Λιγκ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Αρχικά τόνισε: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα μας κατατάξουν προτελευταίους μας το είχε δείξει και την πρώτη φορά στην υπόθεση Πουρτουλίδη. Από τη στιγμή που η ανομία έχει βαφτιστεί σε νόμο και από τη στιγμή που οι διαπλεκόμενοι ονομάζονται Σούπερλιγκ και όλοι οι πρόεδροι δικαστές, ήρθε η ώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες στο κυβερνητικό κόμμα αλλά και σε όλα τα κόμματα και να υπάρξει επιτέλους ισονομία.

Δεν γίνεται συνέχεια να υπάρχουν παράνομες αποφάσεις εναντίον του Ηρακλή και να παίρνονται μέσα σε ένα συνεταιρισμό στον οποίο μετέχει και ο Ηρακλής και να προσπαθούνε οι πρόεδροι να υποκαταστήσουν αυτό που υπέγραψαν και οι 16 στην αρχή του πρωταθλήματος και λέγεται προκήρυξη. Ούτε στον ΚΑΠ αναφέρεται. Το παραδέχεται και η ίδια η Σούπερλιγκ ότι υπάρχει κενό νόμου. Όλα αυτά θα τα ψηφίσουν δεν το έχουν κάνει ακόμα. Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις που έδινε ραντεβού με τη διαφθορά και να δείξει ότι κάτι σε αυτόν τον τόπο έχει αλλάξει.

Κάποιες ομάδες παλιότερα είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από τον Ηρακλή και τελικά δεν τους έριξαν κατηγορία. Το μόνο που θέλουμε είναι να ισχύσουν οι νόμοι. Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού και δεν έχει ακουστεί από κανένα μέλος της επιτροπής το  «σας παρακαλούμε». Το μότο μας είναι ένα. Να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν γίνεται μια ομάδα να έχει πέσει εξωαγωνιστικά τρεις φορές».

 Για τις επόμενες κινήσεις της Επιτροπής:  «Αύριο στις 12.00 θα βρεθούμε για να κανονίσουμε ποια ραντεβού θα κάνουμε από δω και πέρα για να εξηγήσουμε σε όλους ότι δεν υπάρχει πουθενά και είναι μια εφεύρεση και θα ζητήσουμε καθαρά να υπάρξει παρέμβαση για να τηρηθούν οι νόμοι, να ισχύσει το δίκαιο και επιτέλους να καταλάβουν οι συγκεκριμένοι κύριοι ότι ο Ηρακλής θα έπρεπε αν ήθελαν να τον ρίξουν τόσο πολύ να το είχαν κάνει στο χορτάρι. Δεν μπόρεσαν και πλέον οι νόμοι που σκαρφίζονται δεν υπάρχουν πουθενά».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top