Ποια συμβόλαια λήγουν

Χάνονται πολύτιμοι ποδοσφαιριστές

Αν ισχύσουν οι νόμοι και ο Ηρακλής καταφέρει να μείνει στην Σουπερλιγκ κερδίζοντας και τον δικαστικό αγώνα που δίνει, θα έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, καθώς η καταστροφική διοίκηση του Παπαθανασάκη τον έχει αναγκάσει να αγωνίζεται χωρίς άδεια. Πράγμα που σημαίνει ότι και στο καλύτερο σενάριο θα έχει περιορισμό μεταγραφών και ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα οι “κυανόλευκοι” θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν έναν ποδοσφαιριστή Έλληνα άνω των 23 ή ξένο καθώς και δικαίωμα μεταγραφής μόλις ενός ποδοσφαιριστή χωρίς περιορισμούς.

Αυτή τη στιγμή ως ελεύθεροι από τον Ηρακλή αναμένεται να μείνουν στις (30/6) πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την παρουσία τους βοήθησαν στο μέγιστο ώστε να πετύχουν οι “κυανόλευκοι” τους στόχους τους. Ο λόγος για τους Χουάντερσον, Περόνε (για τον οποίο υπάρχει πρόβλεψη αυτόματης ανανέωσης από πέρσι για έναν χρόνο βάσει συμμετοχών), Αργυρόπουλο, Μοντέιρο και Ηλιάδη.

Το πρόβλημα για τον Ημίθεο είναι ότι εκ των Χουάντερσον, Αργυρόπουλου και Μοντέιρο μπορούν να ανανεωθούν μόλις ένας καθώς όλοι τους είναι άνω των 23 ετών.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top