“Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Ηρακλής είναι στον… αέρα”

Στην “Arena Press” μίλησε ο Γιώργος Καραΐσκος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην ιστορία του Ηρακλή είναι ο Γιώργος Καραϊσκος. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ημίθεου έχοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας κατάφερε να το ξεπεράσει και να είναι πάλι δυνατός. Δεν ξεχνά την μεγάλη του αγάπη και νιώθει προβληματισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και αγωνιά και αυτός με την σειρά του για την επόμενη μέρα.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αναφέρθηκε στην «Α» για το πώς βλέπει την κατάσταση και στέλνει το δικό του μήνυμα για έναν νέο Ηρακλή!

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Ηρακλής κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι κυριολεκτικά στον «αέρα». Αντί να υπάρχει ένας  προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και την προετοιμασία της ομάδας, ασχολούμαστε με τα προβλήματα της αδειοδότησης, τα οποία πάντα προέρχονται από την διοικητική αδυναμία. Θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια αξιόπιστη λύση που θα βοηθήσει τον Ηρακλή να μπει στο σωστό δρόμο. Με σταθερά βήματα και την βοήθεια του κόσμου».

– Υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα;

«Πρέπει να αισιοδοξούμε αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει αρχικά να εξασφαλιστεί η παρουσία στην Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια να αποχωρήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Δυστυχώς έδειξε ότι έφερε περισσότερα προβλήματα στην ομάδα και την οδήγησε σε δύσκολη θέση. Χρειάζεται να έρθει ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να δώσει όραμα και προοπτική, γιατί ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το γνωρίζουν όλοι».

-Τι άλλο θα πρέπει να γίνει;

«Θα πρέπει να έρθουν άτομα που να γνωρίζουν τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιοι μπορεί να είναι , αυτό θα το επιλέξει αυτός που θα έρθει να αναλάβει την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βασιστεί σε άτομα που να γνωρίζουν το αντικείμενο τους και να βοηθήσουν να μεγαλώσει ο Ηρακλής και όχι να μικρύνει. Μακάρι να βρεθούν οι λύσεις και το κυριότερο να καταφέρει η ομάδα να μείνει στην Σούπερ Λιγκ. Γιατί το αξίζει από την στιγμή που το πέτυχε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα με αντίξοες συνθήκες. Χάρηκα με την ανατροπή της απόφασης στο Διαιτητικό για την υπόθεση του Πουρτουλίδη, αλλά θα χαρώ περισσότερο όταν ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top