Κωστούλας: «Η θέση μας είναι να μην υποβιβαστεί ο Ηρακλής…»

Θέση υπέρ του Ηρακλή πήρε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, που στη χθεσινή ψηφοφορία, ψήφισε λευκό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας στο “Αθλητικό Metropolis 95.5 fm”:

Για την απόφαση του ίδιου και του Παναιτωλικού να ψηφήσουν λευκό: «Αν θα έπρεπε να είμαστε από μία πλευρά, θα είμαστε στο όχι. Να μην πέσει ο Ηρακλής. Πρώτα απ’ όλα δεν ήμουν ο ίδιος στην ψηφοφορία, έχω συζητήσει βέβαια με τον πρόεδρο, τον κύριο Μπελεβώνη πάνω σε αυτό, είχαμε κοινή θέση να σταθούμε ενάντια, αλλά ίσως εκείνη τη στιγμή στην ψηφοφορία του άλλαξε την γνώμη του. Δεν θεωρώ ότι και το λευκό ήταν κάτι αρνητικό για τον Ηρακλή. Εμάς, η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ’ αρχής. Εμείς δεν μπορούμε να το παίζουμε δικαστές και να λέμε αυτό το χαρτί είναι καλό, αυτό δεν είναι. Δεν είμαστε όργανο τέτοιο, να έχουμε αυτού του είδους την πολυτέλεια να κρίνουμε αν κάποιου τα χαρτιά είναι σωστά ή όχι. Είναι θέμα άλλων οργάνων. Θέμα της ΕΠΟ ή ακόμα καλύτερα του πειθαρχικού. Στην πραγματικότητα, αν ήμουν εκεί θα απείχα τελείως από την ψηφοφορία. Θα έλεγα ότι δεν θεωρώ σωστό και δίκαιο αυτή τη στιγμή να το παίζουμε δικαστές».

Για τις πιέσεις που τυχόν δέχθηκε ο Μπελεβώνης: «Καθόλου πιέσεις. Και στην ομιλία του τα είπε αυτά τα πράγματα, ότι εμείς δεν είμαστε εδώ δικαστές. Πιστεύω απλά ότι εκείνη τη στιγμή κρατάς μία απόσταση μη τυχόν και αυτό το κατά είναι υπέρ του Ηρακλή χωρίς όμως να έχει και την δικαιοδοσία που έχουν τα όργανα. Θεώρησε ότι το λευκό είναι κάτι σαν όχι, αλλά βρε αδερφέ δεν ξέρω τελικά τι θέση να πάρω γιατί δεν είμαι δικαστής. Το συζήτησα διεξοδικά μαζί του».

Για το πώς είναι δυνατόν να τιμωρείται ο Ηρακλής, ενώ ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι πληρώθηκε: «Αυτό ακριβώς είναι που θεωρώ απαράδεκτο, γι’ αυτό ακριβώς δεν πρέπει να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τη δουλειά άλλων οργάνων. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι τελικό για τον Ηρακλή. Η απόφαση της Superleague δεν παίζει και μεγάλο ρόλο».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top