«Η τύχη είναι στα χέρια μας»

Ανακουφισμένος, ικανοποιημένος αλλά και… προσγειωμένος ο Σάββας Παντελίδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων», στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει εντός ομάδας.

Αρχικά και μιλώντας στο «Τρίτο Ημίχρονο» του «Metropolis 95,5» μίλησε για τη νίκη στην ηπειρωτική πόλη.

«Είναι καλύτερα τα συναισθήματα. Η καρδιά πηγαίνει στη θέση της. Πλέον η τύχη είναι στα χέρια μας. Εδώ και καιρό έλεγα ότι η ομάδα είναι καλά και τώρα έχει και την ψυχολογία, που της έλειπε, και τύχη».

Για την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού: «Είναι μεγάλο συν γιατί εμείς είμαστε πίσω από την αρχή του πρωταθλήματος και μάθαμε με αυτό. Από εδώ και πέρα το πρόβλημα μεταφέρεται στους άλλους. Να δούμε πως θα αντιδράσουν».

Οσον αφορά την ομιλία του στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, η οποία μάλιστα προκάλεσε αίσθηση τόνισε:

«Δεν είναι το ζήτημα τι λες αλλά να υπάρχουν αυτιά για να το ακούσουν. Στα αποδυτήρια υπάρχουν. Ο σφυγμός των αποδυτηρίων είναι τέτοιος και κάποιες φορές το ζητάνε. Για να πάει μια ομάδα καλά πρέπει να είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν μια ομάδα έχει καλά αποδυτήρια και λιγότερης ποιότητας ή λιγότερους παίκτες θα πάει καλύτερα. Τα παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη είναι καλοί χαρακτήρες, έδεσαν με τους παλαιότερους, είχαν κίνητρο από μόνα τους να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν. Όλα αυτά δημιούργησαν το κλίμα στα αποδυτήρια».

 

«Ισως και να μην αρκεί»

Πολλοί, εντός και εκτός Ηρακλή, έχουν βγάλει ήδη τα… κομπουτεράκια τους. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τον 52χρονο τεχνικό που παραμένει προσγειωμένος.

«Μπορεί και να μην φτάνει. Χρειαζόμαστε μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Γενικότερα το κλίμα βοηθάει. Όταν δεν ήταν καλά και δεν είχε η ομάδα την τύχη παίζαμε καλά και χάναμε το παιχνίδι με ένα λάθος. Τώρα όλοι είναι έτοιμοι. Η ψυχολογία είναι καλή και πλέον όλοι μπαίνοντας μέσα θα είναι πολύ καλοί».

Τέλος ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν αλλά και στη συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου.

«Γνωρίζω ότι την Πέμπτη κάποια παιδιά που θα φύγουν θα έχουν πρόβλημα διαβίωσης και καλό θα είναι έστω και την τελευταία στιγμή να κάνουν κάτι καλό για την ομάδα. Έρχονται και γιορτές. Δεν μου παραπονιούνται. Μιλάμε αλλά το μόνο που τους λέω είναι ότι έχουν απόλυτο δίκιο.Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εντελώς μόνοι μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσία των φιλάθλων μας χθες ήταν συγκλονιστική».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top