«Κατάληψη στην Κέρκυρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε εμείς»

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 για το κυριακάτικο ματς

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παπαθανασάκης και Καγιούλης ώθησαν την ομάδα στη διάλυση και πλησιάζει η ώρα που θα βρουν μπροστά τους για τα καλά το αποτέλεσμα των καταστροφικών πράξεών τους. Ιδίως ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος αυτής, καθώς προφανώς ο ατζέντης ποδοσφαιριστών και διαχειριστής του μανατζμεντ φρόντισε να μην έχει θεσμικό ρόλο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Παρ’ ότι δεν πλήρωσαν ΙΚΑ-Εφορία εντός ημερομηνιών, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα παίξει κανονικά στην Κέρκυρα και ο πραγματικός ΗΡΑΚΛΗΣ, θα είναι εκεί. Ο κόσμος του που θα τον ακολουθήσει πιστά όπου κι αν βρίσκεται, όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα. Κάτι που έχει αποδειχθεί στο παρελθόν.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 σε ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως ανεξάρτητα με την όλη κατάσταση καθήκον όλων είναι η παρουσία στην Κέρκυρα. Η εξήγηση στο «γιατί» είναι η απάντηση για το «αύριο».

Αναλυτικά:

«Ανεξαρτήτως χαρτιών, αδειών, πληρωμών… καθηκόν όλων μας είναι η παρουσία μας στην Κέρκυρα. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, πάμε για κατάληψη στο νησί. Σε αυτή τη μάχη είμαστε μονάχα εμείς. Οι μόνοι που παλεύουνε για έναν μεγάλο και αυτόνομο ΗΡΑΚΛΗ. Όλος ο λαός του συλλόγου που βρίσκεται ακόμα εδώ, που δεν πληρώνει εισιτήριο στον καναδό, που προτιμάει να κάτσει εκτός γηπέδου από το να εξευτιλιστεί από τις 3-4-5 ζώνες ελέγχου, που δε λύγισε ποτέ, που έτρεξε σε όλα τα χωριά. Αυτό που μας τραβάει, δεν είναι το ματς σαν ματς, δεν είναι η μάχη της σωτηρίας, δεν είναι η νίκη ή τα γκολ. Είναι όλα όσα εκφράζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ από την αρχή της ιστορίας του, αυτό που μόνο εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε, αυτό για το οποίο είμαστε τόσα χρόνια η ασπίδα του συλλόγου.

Ενάντια σε όλα τα λαμόγια, ενάντια στους καταστροφείς του συλλόγου, ενάντια σε όσους ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα χωρίς ΗΡΑΚΛΗ…

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.».

Στην ιστοσελίδα της Αυτόνομης Θύρας 10 (www.iraklis-g10.gr) έχουν
αναρτηθεί προς ενημέρωση του κόσμου όλα τα δρομολόγια πλοίων από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα και το αντίστροφο.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top