Σκηνικό ντροπής στη Μίκρα με πλήρη ευθύνη Παπαθανασάκη, Καγιούλη!

Η κατάσταση-παραδωδίας σήμερα στη Μίκρα έχει ονοματεπώνυμα και αυτά δεν είναι άλλα από του Παπαθανασάκη και Καγιούλη!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οπως νωρίτερα διαβάσατε η προπόνηση του Ηρακλή που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι δεν διεξήχθη και ο λόγος ήταν πως αποχώρησε εκνευρισμένος από τις εγκαταστάσεις της ομάδας ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του.

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν η εικόνα αποσύνθεσης που υπήρχε στα γήπεδα, που ήταν ακούρευτα, ενώ επίσης, όταν απευθύνθηκε ο Ελληνας τεχνικός στους υπαλλήλους της ομάδας για το αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την διοίκηση, η απάντηση που πήρε ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα, να τα βροντήξει και να αποχωρήσει, ενημερώνοντας ωστόσο τους παίκτες πως αύριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προπόνηση.

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Ηρακλή, βρίσκονταν στα αποδυτήρια και συζητούσαν μεταξύ τους, παίρνοντας την απόφαση να μην προπονηθούν, κάτι που πρακτικά ήταν αδύνατο, αφού απουσίαζε το τεχνικό και ιατρικό τιμ από τη Μίκρα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Σάββας Παντελίδης, αύριο θα βρίσκεται στη Μίκρα, χωρίς κανείς να μπορεί να γνωρίζει ή να πει με βεβαιότητα, εάν η ομάδα θα προπονηθεί ή αν η σημερινή του αποχώρηση, είναι οριστική!

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top