«Δεν έχουμε… τελειώσει»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έστειλε μέσω της «Μ» σύνθημα αντεπίθεσης και πίστης για την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, αρχηγός και μαζί με τον Χουάντερσον οι παλαιότεροι στον Ηρακλή. Αυτός είναι ο Λευτέρης Ιντζόγλου που γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα εντός των κυανόλευκων και έχει ζήσει παρόμοιες «σκληρές» καταστάσεις στην τετραετία που αγωνίζεται στον Ημίθεο. Ο 30χρονος μέσος μίλησε στη «Μ» για τη «μάχη» της παραμονής, την πίστη που υπάρχει, τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν στη Μίκρα.

-Λευτέρη είναι αναστρέψιμη η κατάσταση για τον Ηρακλή;

«Φυσικά και είναι. Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι έχουμε «τελειώσει». Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βεβαίως, όμως χάσαμε βαθμούς εντός και εκτός έδρας που θα έπρεπε να τους κατακτήσουμε».

-Είναι τελικά μόνο θέμα ατυχίας;

«Σε κάποια παιχνίδια θεωρώ πώς δεν την είχαμε σύμμαχο. Όπως με τον Αστέρα στο Καυτανζόγλειο, τον Ατρόμητο ακόμη και με την ΑΕΚ. Μας λείπει όμως και το εύκολο γκολ. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

-Μπορεί να πετύχει η ομάδα ό,τι και το 2007;

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι για αυτό θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε.  Δεν είναι μόνο οι αγώνες εντός έδρας που οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε. Είχαμε πει από πριν ότι απαιτείται τουλάχιστον και μία εκτός έδρας νίκη. Το πιστεύουμε όλοι μας».

-Συζητάτε το ενδεχόμενο να αγωνιστείτε στην Κέρκυρα ως… υποβιβασμένοι εξωαγωνιστικά;

«Ναι, το συζητάμε όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο αμιγώς αγωνιστικό και ευχόμαστε να δοθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top