«Θα καταθέσουμε την ψυχή μας»

Η συνέντευξη του Γιώργου Σαραμαντά στην “Arena Press”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Σαραμαντάς κράτησε δύο στοιχεία από τις μέχρι τώρα δύσκολες αναμετρήσεις των «κυανόλευκων» στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Το αήττητο που κράτησε ο Ηρακλής απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος αλλά και τα ψυχικά αποθέματα που είχε μαζί με τους συμπαίκτες του να σκοράρουν στους αγώνες που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Μιλώντας στην «Α» ο νεαρός αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας εξήγησε αρχικά τους λόγους που η ομάδα του δεν έχασε στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης, ότι σε ακόμη ένα ντέρμπι δεν χάσαμε και καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμό. Κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος και θα δώσουμε όλη την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε».

«Μας έκοψαν το ρυθμό οι διακοπές»

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή αναφέρθηκε στις πολλές διακοπές που είχε η αναμέτρηση του Σαββάτου, οι οποίες έκοψαν το ρυθμό τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του. «Υπήρχαν πολλές διακοπές από την αρχή του αγώνα, σίγουρα μας έκοψαν τον ρυθμό όμως το σημαντικό είναι ότι δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε ως το τέλος και παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να σκοράρουμε προς το τέλος και να πάρουμε έναν βαθμό».

«Να ξεφύγουμε…»

Για την εξέλιξη του αγώνα με το τριφύλλι και το αν το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θα σχολιάσω αν είναι δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα. Αυτό που λέω είναι το πρέπει να κερδίζουμε για να ξεφύγουμε όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα είτε εντός είτε και εκτός έδρας: «Δεν υπάρχουν έδρες για μας. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θέλουμε τους βαθμούς και θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να το καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top