Πρωταθλητής στις ισοπαλίες

Δέκα ισοπαλίες μετράνε οι «κυανόλευκοι», όσες και η ΑΕΚ

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αποδεικνύει κάθε αγωνιστική που περνάει πως αρνείται να χάσει. Αλλά και πως δυσκολεύεται πολύ να νικήσει. Πράγμα που φαίνεται και από τις συνολικά 10 ισοπαλίες που μετράει στο φετινό πρωτάθλημα . Μαζί με τον ΗΡΑΚΛΗ δέκα ισοπαλίες μετράει και η ομάδα της ΑΕΚ που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Σουπερλιγκ.

Εκεί όπου οι «κυανόλευκοι» επικρατούν με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της Σουπερλιγκ είναι στις ισοπαλίες στους εντός έδρας αγώνες. Καθώς 8 εντός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ έχουν λήξει ισόπαλα. Με τα 3 εξ αυτών να είναι σε παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Γεγονός που αποδεικνύει ότι το όπλο των «κυανόλευκων» την φετινή χρονιά είναι η έδρα του καθώς σε 13 εντός έδρας ματς μετράνε μόλις τέσσερις ήττες έχοντας παίξει μάλιστα και όλα τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια.

Πλέον το στοίχημα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι όπως δήλωσε και ο ίδιος να κερδίσει τους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες απέναντι σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό αντίστοιχα, ώστε να πετύχει και τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής.

Επιμέλεια: Γιάννης Σαλεπάκης

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top