«Ενα βήμα πιο κοντά»

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη NOVA για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στη σημασία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, την ανάγκη κατάκτησης της νίκης και την κατάσταση της ομάδας μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης. Αναλυτικά τόνισε:

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο που τελευταία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι μία ομάδα που σκοράρει αρκετά, έχει παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό.

Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να τους σταματήσουμε μεσοεπιθετικά και να βρούμε χώρους να παίξουμε λίγο παραπάνω στην επίθεση.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, υπήρχε κάποια κακή ψυχολογική κατάσταση για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, όμως ξέρουμε την σημασία του αγώνα και θα τα δώσουμε όλα». Για το σοκ της ήττας στο Περιστέρι και το πως θα ξεπεραστεί: «

Σίγουρα όταν βάζεις γρήγορα το επόμενο παιχνίδι στο μυαλό των παιδιών, ξεχνιέται το προηγούμενο. Θα πρέπει να είμαστς σοβαροί και να μην δεχτούμε γκολ με δικό μας λάθος, αυτό είναι που πολλές φορές σε “σκοτώνει”.

Για το βαθμολογικό όριο της παραμονής:

«Οχι, δεν μπορώ να το κάνω, δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν κερδίσουμε το Σάββατο θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία».

Για τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει μαι δυνατή τετράδα μεσοεπιθετικά, εκεί θα πρέπει να τους σταματήσουμε, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να μην δώσουμε ρυθμό, να μη βρει χώρους ο αντίπαλος και να καταφέορυμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε ως ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top