Οι παίκτες που συνδέουν ΗΡΑΚΛΗ και Ατρόμητο

Οκτώ νυν ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και του Ατρόμητου έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο συλλόγων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παλιούς γνώριμους καλούνται να αντιμετωπίσουν οκτώ ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ και του Ατρομήτου την προσεχή Κυριακή, καθώς έξι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ και δύο της ομάδας του Περιστερίου θα βρεθούν αντίπαλοι κόντρα στην παλιά τους ομάδα.

Από την πλευρά του Ημιθέου την φανέλα του Ατρομήτου έχουν φορέσει ο Εμάνουελ Περόνε για τρία ολόκληρα χρόνια πετυχαίνοντας μάλιστα και 26 τέρματα σε 72 εμφανίσεις. Επίσης στο Περιστέρι αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Γροντής όπου έκανε μόλις 12 εμφανίσεις χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά και ο Αλέξανδρος Κούρος για δύο σεζόν κάνοντας μάλιστα 34 εμφανίσεις σημειώνοντας τρία τέρματα. Στον Ατρόμητο βρέθηκε και ο Λευτέρης Ιντζόγλου χωρίς να καταφέρει όμως να μετρήσει κάποια συμμετοχή, καθώς και ο Βασίλης Καραγκούνης όπου ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Ατρόμητου χωρίς και αυτός να μπορέσει να παίξει κάποιο επίσημο παιχνίδι. Τέλος δανεικός από την ομάδα του Περιστερίου στον ΗΡΑΚΛΗ βρίσκεται ο 20χρονός επιθετικός Μιχάλης Μπαστακός.

Στην αντίθετη πλευρά οι παίκτες που αγωνίζονται στον Ατρόμητο και έχουν βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ είναι μόλις δύο. Ο λόγος για τον Παύλο Κυριακίδη όπου ήρθε στους «κυανόλευκους» επί ημερών Νίκου Παπαδόπουλου ως προσωπική επιλογή του τότε τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη. Κατάφερε να καθιερωθεί με την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ, πραγματοποιώντας 82 εμφανίσεις και σημειώνοντας 7 τέρματα στα 2,5 χρόνια που παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη πριν αποχωρήσει για την ομάδα του Ατρομήτου. Επίσης την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ φόρεσε ο 24χρονος μπακ Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο νεαρός μπακ δεν έπεισε ποτέ τους ανθρώπους του Ημίθεου κάνοντας μόλις μια εμφάνιση πουλήθηκε στην ομάδα του Αιγινιακού έναντι του ποσού των 15 χιλιάδων ευρώ και από το 2014 αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top