Είπαν «ναι» για χορήγηση εισιτηριών στον ΠΑΟΚ!

Αυτό είχαν προαποφασίσει τις προηγούμενες ημέρες Παπαθανασάκης και Καγιούλης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το είχαν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό, συμφωνώντας ότι πρέπει να δοθούν εισιτήρια-και μάλιστα ένας μεγάλος αριθμός- στον ΠΑΟΚ.

Κάτι άλλωστε που είχαν συναινέσει να γίνει και με αντίπαλο την ΑΕΚ στο παιχνίδι του Καυτανζογλείου. Την ίδια στιγμή που Σπύρος Παπαθανασάκης και Νίκος Καγιούλης έχουν διώξει τον κόσμο του Ηρακλή από το γήπεδο, με τις αποφάσεις τους, τις κινήσεις τους και την απόφαση να μετατραπεί το γήπεδο σε… φρούριο, με δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ, άνδρες Ασφαλείας και σεκιούριτι, έλλειψη εκδοτηρίων και μία (!) πόρτα να είναι ανοιχτή πέριξ του Σταδίου, είπαν «ναι» σε χορήγηση εισιτηρίων στον συμπολίτη.Με όσους κινδύνους ελλοχεύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Εν αντιθέσει με τον κόσμο του Ηρακλή που δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει το δυναμικό «παρών» τόσο στο περσινό όσο και στο φετινό παιχνίδι στην Τούμπα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα μέτρα τάξης της κυριακάτικης αναμέτρησης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε το 7% των εισιτηρίων, ήτοι δηλαδή έναν αριθμό περίπου 2000 εισιτηρίων. Οι άνθρωποι του Ηρακλή (οι οποίοι βεβαίως ενήργησαν βάσει απόφασης των Παπαθανασάκη-Καγιούλη μιας και αυτοί αποφασίζουν) αποδέχτηκαν το αίτημα, τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα διάθεσής τους.

Η στάση όμως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ήταν αρνητική, με τον συγκεκριμένο αγώνα να είναι υψηλής επικινδυνότητας.

Το… μπαλάκι πλέον πήγε στο υφυπουργείου Αθλητισμού, με τον κ. Βασιλειάδη να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες της BlueArena φαντάζει απίθανο.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top