Κρύα ήττα…

Η αποβολή του Σαραμαντά του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ενα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο στέρησε από τον Ηρακλή το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη Ν. Σμύρνη, με την αποβολή του Σαραμαντά στο 32′ να είναι καθοριστική για τους “κυανόλευκους” που δεν μπόρεσαν παρά το καλό τους δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν το γκολ του Μπεν (39′), με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια από την Αθήνα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ηρακλής οπισθωχώρησε αδικαιολόγητα με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, να δημιουργούν φάσεις, με τον Χουάντερσον να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής από πλευράς Ηρακλή, καθώς με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την ομάδα.

Η αποβολή του Σαραμαντά στο 32′ με απευθείας κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική με τον Πανιώνιο να σκοράρει στο 39′ με τον Μπεν και να πηγαίνει με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο Ηρακλής άργησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη του τελική έγινε στο 67′, ωστόσο στη συνέχεια, ανέβασαν στροφές, έχασαν ευκαιρίες, με τον Πασά, στο 88′ να μην μπορεί προ κενής εστίας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Β.Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Φούντας (77’ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (84’ Καθάριος), Μπεν.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντας, Στάμου (27’ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83’ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46’ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top