“Θετικός ο βαθμός…”

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα που κέρδισε η Κέρκυρα στο Καυτανζόγειο και στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα με τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την παραμονή στη κατηγορία. Θέλαμε ένα από τα δύο αποτέλεσμα, σαφώς και θα ήταν θετικό να κερδίσουμε,  αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουμε τον Ηρακλή στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο και θεωρείται θετικό το αποτέλεσμα. Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και είχαμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε με τον Πλατανιά.

Ο Ηρακλής είχε τις καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια και πάλι ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε με τις φάσεις του Επστάιν. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια συνεχόμενα φύγαμε το Σάββατο από την Κέρκυρα και θα γυρίσουμε το επόμενο Σάββατο, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, εκεί που θέλουμε κάτι θετικό για να διατηρήσουμε τη θέση μας. Συγχαρητήρια και στον Ηρακλή για την προσπάθειά του».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top