“Γαλάζιος σίφουνας” στην Ηγουμενίτσα…

Ο Ηρακλής πέρασε άνετα με 1-4 από την έδρα του Θεσπρωτού, με “χατ τρικ” του Άλεξιτς και ένα γκολ του Γιουμπιτάνα, “καθαρίζοντας” από νωρίς την αναμέτρηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λίγο περισσότερο από ένα τέταρτο χρειάστηκε στο παιχνίδι της Ηγουμενίτσας ο Ηρακλής για να “τελείωσει” ουσιαστικά την ιστορία της αναμέτρησής του με τον Θεσπρωτό.

Οι “κυανόλευκοι” απολύτως ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα από τον αντίπαλο, επικράτησαν με το ευρύ και άνετο 1-4, σημειώνοντας ένα εύκολο, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, “διπλό”.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν πολύ “φουριόζοι” στο παιχνίδι και εμφανώς αποφασισμένοι να πιέσουν τον αντίπαλο και να κλείσουν τις παρτίδες μαζί του, όδσο το δυνατόν νωρίτερα και όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Αυτό το πέτυχαν με τα δύο γρήγορα γκολ του – πολύ φορμαρισμένου φέτος – Κόστα Άλεξιτς, με ισάριθμες προσπάθειές του στο 4΄ και στο 8΄, ενώ μόλις στο 17΄ κατόρθωσαν να τελειώσουν στην ουσία την υπόθεση της αναμέτρησης, με τον Γιουμπιτάνα να αξιοποιεί εξαιρετική ασίστ του Τομάς, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκο στο 0-3.

Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο (39΄), ο Δρίτσας πέτυχε το… “γκολ της τιμής” για τους γηπεδούχους, μειώνοντας προσωρινά σε 1-3.

Ο Άλεξιτς ήταν αυτός, που έκλεισε το σκορ, σημειώνοντας “χατ τρικ” καθώς στο 59΄ και με εντυπωσιακό τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Βεβαίως, οι “κυανόλευκοι” είχαν την πρωτοκαθεδρία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για μία νίκη ακόμη ευρύτερου σκορ.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Μπότσαρης, Βασιλάκης (46′ Ντόντης), Γώγος (46′ Μαρτίνεζ), Ρίζος, Μίγγος, Ρούσης, Καραμποϊκης (46′ Τρομπούκης), Χουέβας (62′ Φάκης), Λύγκας (46′ Πανταζέλος), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου (71′ Χειρίτραντας), Σγούρης (54′ Κόκκορης), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα (76′ Αλβαρεζ), Γιουμπιτάνα, Κουντουριώτης (54′ Κούστα), Πατράλης, Τόμας, Άλεξιτς (71′ Δοιράνλης).

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top