Παρωδία: Ο Απόλλων Λάρισας… διέκοψε τον αγώνα στο 6-0…

Τελικά, η ομάδα της Λάρισας “κατέβηκε” στο Καυτανζόγλειο μόνο για την αποφυγή βαριάς τιμωρίας – Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 6-0 από το ημίχρονο και με την έναρξη του δευτέρου, οι αντίπαλοι δήλωσαν τραυματίες πέντε παίκτες τους, με συνέπεια την πρόωρη λήξη της αναμέτρησης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα πολλά προβλήματα του Απόλλωνα Λάρισας δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί υπό ομαλές συνθήκες η αναμέτρηση του Καυτανζογλείου.

Ο Ηρακλής έκανε – αναμενόμενα – αγωνιστικό “περίπατο” στο πρώτο 45λεπτο, φτάνοντας το ύψος του σκορ στο 6-0, όμως – όπως αποδείχθηκε – οι φιλοξενούμενοι “κατέβηκαν” στο παιχνίδι όχι για να αγωνιστούν, αλλά για να αποφύγουν βαριά τιμωρία, καθώς με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ένας μετά τον άλλον πέντε ποδοσφαιριστές τους δήλωσαν τραυματίες, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο διαιτητής να οδηγήσει σε αναγκαστική διακοπή τον αγώνα, φυσικά υπέρ των γηπεδούχων…

Όσο για την εικόνα του πρώτου μέρους, όπου – μόνο θεωρητικά – παίχτηκε ποδόσφαιρο, τα πράγματα εξελίχθηκαν ως εξής:

H πρώτη «ενόχληση» του Ηρακλή στα καρέ του Απόλλωνα Λάρισας σημειώθηκε στο 4΄, με κεφαλιά του Κουντουριώτη, που μπλόκαρε ο Οικονομόπουλος.

Στο 11΄ ο Πατράλης επιχειρεί δυνατό σουτ, μόλις άουτ.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 13΄: Ο Βιτλής βρέθηκε εντός περιοχής έκανε την προσπάθεια και στην εξέλιξη ο Άλεξιτς με άμεση παρέμβαση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 18΄: Φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Γιουμπιτάνα εκμεταλλεύεται τη φάση και σκοράρει από κοντά, κάνοντας το 2-0.

Στο 25΄ ο Κουντουριώτης βρίσκεται σε εξαιρετικά επίκαιρη θέση, αλλά αστοχεί.

Στο 28΄ ωραία ατομική ενέργεια από τον Γιουμπιτάνα και εξαιρετικό σουτ, με εξίσου εξαιρετική επέμβαση από τον Οικονομόπουλο

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 30΄: Μετά από λάθος των αμυνομένων, ο Τομάς με κεφαλιά «γράφει» το 3-0.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 34΄: Ο Άλεξιτς από κοντά πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό γκολ και κάνει το 4-0.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 36΄: «Χατ τρικ» για τον Άλεξιτς, που και πάλι από κοντά κάνει το 5-0.

Στο 39΄ σουτ του Κουντουριώτη στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 41΄: Δεύτερο γκολ για τον Γιουμπιτάνα με κοντινό πλασέ από τα πλάγια και 6-0.

ΟΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ: Στο 53΄ ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές…

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Παναγού, Χρουσιέλ (46′ Σιούτας), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (46′ Άλβαρες), Κουντουριώτης, Πατράλης, Τομάς, Άλεξιτς (46′ Σγούρης).

Απόλλων Λάρισας (Μπίζιος): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Αυλωνίτης, Καλούσης, Χαλάτσης, Διβανές, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Νούσιος, Χουμόλι.

Διαιτητής: Στρατούλης (Έβρου)
Βοηθοί: Μαλανδρης (Χαλκιδικής), Δέλλιος (Πέλλας)

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top