Ιδού, ποιος αδικείται: Tιμωρήθηκαν οι “σφαγείς” του Ηρακλή!

Η συντονισμένη και μακριά από γραφικότητες αντίδραση της “κυανόλευκης” διοίκησης προς την ΚΕΔ, έφερε τις τιμωρίες των Τζίμη, Ταρενίδη και Χατζημπαλίδη!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως είχαμε σημειώσει, οι διοικούντες τον μπασκετικό Ηρακλή αποφάσισαν να αντιδρούν για τις κακές εις βάρος της ομάδας διαιτητικές συμπεριφορές, απέχοντας από τις ανέξοδες και ατελέσφορες γραφικότητες των ανακοινώσεων.

Αντ’ αυτού, επέλεξαν να αποστείλουν επιστολές διαμαρτυρίας – με τη χρήση επιχειρημάτων και συγκεκριμένων δεδομένων – στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και να πραγματοποιήσουν σχετικές κατά πρόσωπον παραστάσεις έναντι των αρμοδίων, στηλιτεύοντας τις αποφάσεις των διαιτητών.

Την ώρα, που Ελευθερούπολη και ΦΕΑ εξαντλούσαν κάθε περιθώριο διεκτραγώδησης και φαντασιοπληξίας στα θέματα της διαιτησίας στους αγώνες τους με τον Ημίθεο, αυτός, ο οποίος πραγματικά επλήγη από τις διαιτητικές αποφάσεις δικαιώθηκε, με το δίκαιό του να αναγνωρίζεται από τον αρμόδιο φορέα.

Συγκεκριμένα, οι “κυανόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν για τα σφυρίγματα του Τζίμη στο Σχηματάρι, στον αγώνα κόντρα στον Ερμή και αυτός τιμωρήθηκε με ποινή τρεις αγωνιστικές, όπως και για τις αποφάσεις των Ταρενίδη και Χατζημπαλίδη στον αγώνα του Ιβανωφείου με την Ελευθερούπολη, με τους εν λόγω διαιτητές να τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές!

Αυτά, για να αποκαθίσταται η αλήθεια και η σοβαρότητα, αλλά και για να γνωρίζουν όλοι στον χώρο ποιος – πραγματικά – αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις, όπως και ότι για να βρεις το δίκιο σου σε αυτό το επίπεδο, ο δρόμος δεν περνά μέσα από τις φανφάρες των ανακοινώσεων…

Σχετικά Άρθρα

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top