Aρχοντικό φινάλε, με “εξάρα” και “χατ τρικ” Γιουμπιτάνα!

Η ομάδα, που ξεπέρασε τον εαυτό της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την έκλεισε με τον πιο εμφατικό τρόπο, με το 6-0 κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως του άξιζε έκλεισε τη σεζόν ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, με ένα εντυπωσιακό σόου και το εξίσου εντυπωσιακό 6-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, με τους πιτσιρικάδες και το χαμηλό μπάτζετ υπερέβη τον εαυτό της κατά τη φετινή αγωνιστική διαδρομή της και φυσικά δεν εμποδίστηκε από το γεγονός ότι έπαιζε “μισή” κόντρα στον Αλμωπό στο Καυτανζόγλειο, μετατρέποντας, με επιθετικότητα και αποτελεσματικότητα σε απλή υπόθεση το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ ο Γιουμπιτάνα, για να ακολουθήσει γκολ από τον Τόμας στο 45΄ και δύο ακόμη γκολ από τον εξαιρετικό Βέλγο μεσοεπιθετικό στο 54΄ και στο 61΄, για να κλείσουν το σκορ οι Χατζηπιρπιρίδης και Τουρσίδης με γκολ στο 79΄ και στο 90΄+2΄ αντίστοιχα.

Ο κόουτς του Ηρακλή έδωσε ευκαιρία ντεμπούτου σε παιδιά, που δεν αγωνίστηκαν καθόλου φέτος, όπως οι Ιακωβίδης, Τουρσίδης και Ελευθεριάδης.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Ματίας Τομάς, Μπαστακός

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι: Ιακωβίδης, Ελευθεριάδης, Τουρσίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Μπαλικτσής.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Καράμπελας, Ρουσσάκης, Μαγγίζης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Ρίβας, Γιουκούδης, Ρόβας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top